Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek erről a szerelmi gubancról?
Amikor megismerkedtek, nyilvánvaló volt, hogy a nő nem akar semmit egy olyan férfitól, mást keres.
A férfi azonban nem adta fel, és elcsábította a nőt, aki beleszeretett.
A férfinak azonban időközben bűntudata lett, és felajánlotta, hogy kilép a kapcsolatból.
A nő is tudja, hogy racionálisan nem hozott volna olyan döntést, hogy vele legyen, de most már nem tudja elegedni a férfit, mert komoly érzelmek kötik hozzá
Az,hogy ha szeretik egymást jöjjenek össze.
Ritka az életben az olyan kapcsolat,ahol mindkét fél szereti a másikat.
Jöjjenek össze,itt már mindegy ki mit akart a másiktól,ha végül beleszerettek egymásba.
Elnézést, hogy nem részleteztem a kérdés körülményeit, de ismerve az itteni mentalitást, nem szerettem volna, ha emiatt ha előítéletes emberek szidalmazás alakul ki a kommentekben.
Illetve időm sem volt válaszolgatni, mert elfoglalt ember vagyok. Most is korán keltem, mert utazom.
Emiatt csak a LÉNYEGET írtam ki. És erre vártam választ.
A #14-es kommentelő megértette ezt a nyelvezetet, és meg is adta a választ. Köszönöm szépen.
Egyébként én vagyok a férfi.
Kellemes hétvégét.
Lehet a modik írják ezeket a kérdéseket, vagy egy részüket. Ma azt írta valaki, hogy jelenti ezt a kérdést, mert nem komoly, a kérdező nem írt semmit, eltűnt. Erre írtam, hogy felesleges jelenteni, mert sokmindent, obszcén, trágár dolgokat is hagynak, hiába jelentjük.
Mind a két hozzászólás eltűnt majd hiretelen megjelent a kérdező újra. Sajnos nem lettünk okosabbak a sztorit illetően.
Viszont van más is. Ma, egy másik kérdés alatti kommentet is töröltek, majd végül az egész kérdést, a kommentelő azt írta, hogy törölték a kommentjét, ezek szerint a modik a trollok! Azóta megszünt ez a kérdés, az egészet törölték pedig 50 feletti hozzászólást generált. "Hol vannak azok a szép csinos nők akik egy férfiben nem a kinézetet értékelik hanem a belső értékeket és... ?"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!