Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jó ötlet elfogadni pénzt egy albán sráctól?
Figyelt kérdés
Pénzügyi gondjaim merültek fel és ő szeretne segíteni. Normális válaszokat várok.2023. márc. 23. 16:10
21/34 anonim válasza:
Pontosan azert nem mondhatod el senkinek, hogy ne nála keressék majd a hulládat.
Penzt ad aztan kamatostul kéri aztán majd késsel kéri vissza.
Annyira sablon.
22/34 A kérdező kommentje:
Nem ilyennek ismertem meg, amúgy 23 éves. Szóval nem egy apukám korabeli
2023. márc. 23. 18:00
23/34 anonim válasza:
Tök mindegy. Nem fogadunk el pénzt olyan pasitól, aki elutasított. Legyen már egy kis önérzeted!
24/34 anonim válasza:
De azert a szuleid elott valamiert sunnyognia kell.
25/34 anonim válasza:
Kiallit az ut szelere prostinak.
Az albanok,ukranok vezetik a prostituciot europaban.
Ez a prostituciora kenyszerites elso lepcsoje. Penzzel segites. Aztan majd ker cserebe szepen fokozatosan dolgokat. Eloszor nem szex lesz. Csak talalkoznid kell egy etterembe.
Grat!!
26/34 A kérdező kommentje:
Nem fogadtam el. Ahhoz túl büszke vagyok.
2023. márc. 23. 20:24
27/34 anonim válasza:
Ó csak büszke? Azt hittem eszed is van es azert nem.
28/34 A kérdező kommentje:
Ez van.
A lényeg az, hogy nem fogadtam el.
Gondolkodás nélkül rávágtam a nemet.
Pedig háromszor is megkérdezte.
2023. márc. 23. 21:07
29/34 anonim válasza:
S vajon akkor minek kellett ezt a kérdést kiírni? Feltételezted, hogy bárki is azt mondja, hogy persze, fogadd csak el.
30/34 A kérdező kommentje:
Nem.
Igazából a srác szándékára voltam kiváncsi.
Mármint, hogy azért akart volna segíteni mert megkedvelt vagy azért mert mondjuk utána ezzel akart volna kihasználni .
2023. márc. 23. 21:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!