Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Milyen tanácsot, vagy akár...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen tanácsot, vagy akár utasitást bántál már meg, amit barátnő(k)től kaptál?

Figyelt kérdés
2023. márc. 23. 06:11
 1/9 anonim ***** válasza:
76%

"biztos megcsal, hagyd ott"

Sokat kimaradt akkoriban, erre kiderült hogy mert lakás építtetett nekünk

Ugyan nem hagytam ott de sokat veszekedtünk és nagy volt a feszültség

2023. márc. 23. 07:22
 2/9 anonim ***** válasza:
82%
Én csak azt bánom, hogy nem hallgattam rájuk. Utólag mindig kiderült, hogy igaza volt. De én szerelmes voltam, naiv, és még a nyilvánvalót se akartam látni.
2023. márc. 23. 07:40
 3/9 anonim ***** válasza:
82%

Az én barátnőimmel ez úgy működik, hogy meghallgatjuk a másikat, adunk egy tanácsot, aztán még finomítgatjuk, amíg aztán lehet, hogy a végén pont az ellenkezőjét mondjuk annak, amit a legelején. De én már rég tudomásul vettem, hogy mindenki úgyis azt csinál, amit akar, teljesen mindegy, hogy ki mit mond neki. Van olyan barátnőm, akinek annyira nagyon egyértelmű volt, hogy még nem kéne megházasodnia, én többször elmondtam, hogy nagyon komoly ellenérvek vannak (nyilván az ő elmondása alapján alakult ki bennem ez a vélemény). Természetesen megházasodott (kb. fél év ismeretség után), azóta meg azt mondja, hogy nagyon megbánta. Nnna, hát ez van.

Az utasítás szó meg értelmetlen a kérdésben, szerintem barátnők nem szokták utasítani egymást.

2023. márc. 23. 08:16
 4/9 A kérdező kommentje:
Utasitás: biztos megcsal, hagyd ott
2023. márc. 23. 08:17
 5/9 anonim ***** válasza:
75%

4

És gondolod, hogy ha vkinek ezt mondják, hogy "hagyd ott" ez egy utasítás? Miért, aki kiadja a parancsot, az ellenőrizni fogja fegyveresen, hogy végrehajtották-e az utasítását? :))

2023. márc. 23. 08:27
 6/9 anonim ***** válasza:

Én nem tanácsokat kapok a barátnőimtől, hanem szánalmat.

Hogy màr megint olyan pasim van aki csak kihasznál, vagy vicces nekik az hogy jártam pl gazdaggal 1 évig aki egy centet se költött rám.

Nem mondanak semmit csak abban a tudatban vannqk hogy hármunk közül mindig én vagyok a szerencsétlen aki mindig megszívja a pasikkal, meg egy értelmes férfi se marad mellettem, ami látszik abbol is mikor egy egy párom a bnőimmel flörtöl az orrom előtt vagy nekik kezd bókolni az orrom előtt.

Szánnak engem. En vagyok a szerencsétlenség csak. Nekik hosszu komoly kapcsolataik vannak mindig. Tisztelik szeretik őket a párjuk. Az ő párjaik pl nem állnak le velem flörtölni, de akikkel én járok azok garantáltan alázni fognak engem a bnőim előtt.

Nem utasítgatnak nem tanácsolgatnak, merthát nyilvánvaló mindenkinek az egész kontextus hogy mar megint milyen pasival vagyok.

2023. márc. 23. 08:27
 7/9 anonim ***** válasza:

Folyt A pénzes pasimnál is azt kerdezték mikor meséltem hogy havi milliokat keres hogy kaotam e már tőle vmit.

Erre csendben maradtam..szoval nem...erre csendben maradtak ők is..nem kellettek szavak se ahhoz hogy le lehessen roluk olvasni azt hogy akkor megint csak kihasznál engem vki.

2023. márc. 23. 08:38
 8/9 anonim ***** válasza:
82%
#6-7 Ha neked csak olyan kapcsolataid vannak, amikben kihasználnak, nem tisztelnek stb... az azt jelenti, hogy te ilyen kapcsolatot keresel.
2023. márc. 23. 09:23
 9/9 anonim ***** válasza:
A 8,5 éves tök őszinte kapcsolatom végén azt tanácsolta, játszmázzak, költözzek el, hátha észbe kap, stb... Sajnos hallgattam rá, ahelyett, hogy aszerint próbáltam volna megbeszélni a dolgokat, amilyen minőségű kapcsolat kettőnk között volt az exemmel... 12 éve bánom...
2023. márc. 23. 19:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!