Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párom miért lett ilyen slampos lusta ember, lehet elkapta a depressziót?
mikor megismerkedtünk konditerembe járt meg sokat kirándult, utazott, volt rendes munkahelye szorgalmasan dolgozott heti 6 napot. aztán a covid miatt megszűnt a munkája akkor elment targonca tanfolyamra el is kezdett benne dolgozni de mivel ügyetlen volt hozzá elküldték. és azóta mintha egy másik férfi lenne mellettem olyan slampos lett elhagyta magát, ápolt tisztálkodik de ennyi, lassan másfél éve nincs állandó munkája, meg az összes tevékenysége kimerül abban rendben tartja a lakását és fekszik a gép előtt vagy a Netflix előtt otthonról alig mozdul ki, ha sikerül is kimozdítanom akkor is sétálunk egy kicsit aztán leül pihenni meg haza akar menni lefeküdni és azt mondja olyan kimerült hogy csak aludni és feküdni van kedve. a humora is elmúlt olyan semmilyen folyamatosan.
nem akarom elhagyni mert nagyon szeretem, próbálom is motiválni, új dolgokra rávenni, de ha el is kezd valamit hamarosan fel is adja.
Valóban depressziós. Egy depressziós embernek hiába mondod hogy szedje össze magát, sajnos ez nem ennyire egyszerű.
Ilyen helyzetben a pszichológus sokat tudna segíteni. Tudom, egy férfi számára nem könnyű dolog a problémáiról beszélnie egy vadidegen személlyel (pszichológussal), de valahogy próbáld rávenni hogy menjen el.
Ha mégse sikerülne, légy vele türelmes. Idővel össze fogja szedni magát, de egy pszichológussal könnyebb lesz.
"rendben tartja a lakását" - tehát külön laklok.
Lehet, hogy a házasság gondolata sem lelkesíti már.
Mit szeret és szeretne igazából csinálni? Mi érdekelte régebben? Próbál a korábbi szakmájában elhelyezkedni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!