Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Párom miért lett ilyen slampos...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Párom miért lett ilyen slampos lusta ember, lehet elkapta a depressziót?

Figyelt kérdés

mikor megismerkedtünk konditerembe járt meg sokat kirándult, utazott, volt rendes munkahelye szorgalmasan dolgozott heti 6 napot. aztán a covid miatt megszűnt a munkája akkor elment targonca tanfolyamra el is kezdett benne dolgozni de mivel ügyetlen volt hozzá elküldték. és azóta mintha egy másik férfi lenne mellettem olyan slampos lett elhagyta magát, ápolt tisztálkodik de ennyi, lassan másfél éve nincs állandó munkája, meg az összes tevékenysége kimerül abban rendben tartja a lakását és fekszik a gép előtt vagy a Netflix előtt otthonról alig mozdul ki, ha sikerül is kimozdítanom akkor is sétálunk egy kicsit aztán leül pihenni meg haza akar menni lefeküdni és azt mondja olyan kimerült hogy csak aludni és feküdni van kedve. a humora is elmúlt olyan semmilyen folyamatosan.

nem akarom elhagyni mert nagyon szeretem, próbálom is motiválni, új dolgokra rávenni, de ha el is kezd valamit hamarosan fel is adja.

2023. márc. 22. 20:04
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Nem ő kapta el a depressziót, hanem az őt. És valóban sokan jártak így, amikor az új élethelyzetben kicsúszott a talaj a lábuk alól és képtelenek megtalálni régi önmagukat. Valószínűleg pszichológusra van szüksége, csak az a kérdés, rá tudod-e venni.
2023. márc. 22. 20:12
 2/5 A kérdező kommentje:
köszi egyes. mert az volt a terve amúgy hogy kimegy targoncázni Ausztriába utána összeházasodunk csak a tanfolyam után elment Magyarországon egy gyárba ahonnan másfél hét után elküldték hogy menthetetlenül tehetségtelen hozzá és akkor kezdődtek a bajok. hiába mondtam neki hogy szivem ne add fel próbáld meg másik cégnél adj neki mégegy esélyt ő ezt látom nem akarja, feladta. de azóta azt is mondtam neki szivem akkor próbálj meg valami mást Ausztriában dolgozni, valahogy már látom ezt sem akarja a német tanulást is feladta. és azóta csak ilyen napi bejelentős munkái vannak, meg valahogy mintha már az egész munka dolog sem érdekelné csak legyen annyi bevétele hogy megél belőle, de ugye erre meg közös jövőt nem lehet alapozni. és én tényleg segíteni szeretnék rajta de sokszor már nekem is nehéz nekem is lelki teher egy ilyenné vált ember mellett lennem
2023. márc. 22. 20:22
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Valóban depressziós. Egy depressziós embernek hiába mondod hogy szedje össze magát, sajnos ez nem ennyire egyszerű.

Ilyen helyzetben a pszichológus sokat tudna segíteni. Tudom, egy férfi számára nem könnyű dolog a problémáiról beszélnie egy vadidegen személlyel (pszichológussal), de valahogy próbáld rávenni hogy menjen el.

Ha mégse sikerülne, légy vele türelmes. Idővel össze fogja szedni magát, de egy pszichológussal könnyebb lesz.

2023. márc. 23. 01:33
 4/5 anonim ***** válasza:

"rendben tartja a lakását" - tehát külön laklok.

Lehet, hogy a házasság gondolata sem lelkesíti már.

Mit szeret és szeretne igazából csinálni? Mi érdekelte régebben? Próbál a korábbi szakmájában elhelyezkedni?

2023. márc. 23. 12:50
 5/5 anonim ***** válasza:
Pszichológiai tanácsadás szükséges!
2023. ápr. 2. 17:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!