Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen ember a férjetek, érdemes emiatt elvalni?
Szerencsére érettebb fejjel, 37 évesen lettem apa. Nekem volt türelmem babakocsit is tologatni, játszótérre, játszóházba menni. Később vittem uszótáborba, aztán évekig judo edzésre, versenyekre.
A mosogatószivacsot is tudom kezelni.
Nem tudom, hogy mennyire álltam volna bele így 24-25 éves koromban.
Sok pasi későn érő típus a családalapításra.
Ti mennyi idősek vagytok?
A gyerekeim apja volt ilyen ott is hagytam.
A mostani páromnak még soha semmit nem kellett mondani a 3 év alatt hogy csináljon ezt vagy azt, magától tudja!
Ebben igazad van, hogy létezik ez a típus is, amit írtál.
Az enyém 20 évvel idősebb tőlem. Vannak rigolyái, de segítőkész.
Nincsen közös gyermekünk, nem is tervezünk.
Amikor dolgoznom kellett december 24-én, mire hazamentem az ünnepi kaja az asztalon volt. Szeret főzni, házias. Amikor 12 óráztam vendéglátásban, főzött, segített mindenben.
A lányom apja volt pont ilyen,5 év kínlódás után el is hagytam.
Megbeszéltük rengetegszer,működött kb 1 napig,aztán folytatódott minden ugyanúgy.
A tapasztalatom az,hogy felesleges arra várni,hogy majd megváltozik,másképp áll a dolgokhoz.Soha nem fog!
El kell dönteni,hogy egy ilyen ember mellett akarunk élni tovàbbra is,és megvárjuk amíg szép lassan rámegyünk vagy továbblépünk!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!