Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen ember a férjetek, érdemes emiatt elvalni?

Figyelt kérdés
A férjemnek nyűg a gyermekünkkel játszani, jatszoterre sose jön velünk es o nem viszi ki, mikor hazajovok romokban a haz, egy tányért nem tesz arebb. Sose dicsér meg, nem akar már lefekudni velem. Mások szerint jó feleség vagyok es o fura (az o barátai szerint is). En szeretem őt, de azt látom hiába kérem meg erre arra, hogy mi esne jol, nem érdekli. Szeretnék egy olyan férjet, akivel nevessetek ki.. De lehet szexelni es akar is, aki családra vágyik es közösen töltött időre.. A ti férjetek milyen? Nagy gondok vannak nálunk?

2023. márc. 22. 18:15
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
100%
"A ti férjetek milyen?" Nagyon Jó ember, hogy az Isten áldja meg!
2023. márc. 22. 19:08
 12/28 anonim ***** válasza:
34%
Ahogy egy gyermek megnemzéséhez is kell egy férfi, úgy a felneveléséhez is illendő, hogy ott legyen egy férfi, ha ennek nincs egészségügyi ellenvetés. Olyan nincs, hogy a gyereket a nő csak magának szüli. Ekkora idiotizmust már régen hallottam, olvastam.
2023. márc. 22. 19:09
 13/28 anonim ***** válasza:
90%

Szerencsére érettebb fejjel, 37 évesen lettem apa. Nekem volt türelmem babakocsit is tologatni, játszótérre, játszóházba menni. Később vittem uszótáborba, aztán évekig judo edzésre, versenyekre.

A mosogatószivacsot is tudom kezelni.

Nem tudom, hogy mennyire álltam volna bele így 24-25 éves koromban.

Sok pasi későn érő típus a családalapításra.

Ti mennyi idősek vagytok?

2023. márc. 22. 19:22
 14/28 anonim ***** válasza:
76%

A gyerekeim apja volt ilyen ott is hagytam.

A mostani páromnak még soha semmit nem kellett mondani a 3 év alatt hogy csináljon ezt vagy azt, magától tudja!

2023. márc. 22. 19:31
 15/28 anonim ***** válasza:
100%
13# az idősebbek meg megint olyanok lesznek akiknek se türelme se energiaja egy gyerekhez nincs vagy, azt csak magára akarja fordítani a gyerek helyett is.
2023. márc. 22. 19:48
 16/28 anonim ***** válasza:
100%

Ebben igazad van, hogy létezik ez a típus is, amit írtál.

2023. márc. 22. 20:00
 17/28 anonim ***** válasza:
100%
Ritka az férfiben, aki tudja mi az hogy gyereke van. Hogy nem egy élő emesztőrendszer csak az egész.
2023. márc. 22. 20:06
 18/28 anonim ***** válasza:
75%

Az enyém 20 évvel idősebb tőlem. Vannak rigolyái, de segítőkész.

Nincsen közös gyermekünk, nem is tervezünk.

Amikor dolgoznom kellett december 24-én, mire hazamentem az ünnepi kaja az asztalon volt. Szeret főzni, házias. Amikor 12 óráztam vendéglátásban, főzött, segített mindenben.

2023. márc. 22. 20:15
 19/28 anonim ***** válasza:
100%
*szeret szexelni, viszont engem meg az zavar, hogy csókolózni annyira nem szeret. 5 éve vagyunk együtt.
2023. márc. 22. 20:17
 20/28 anonim ***** válasza:
100%

A lányom apja volt pont ilyen,5 év kínlódás után el is hagytam.

Megbeszéltük rengetegszer,működött kb 1 napig,aztán folytatódott minden ugyanúgy.

A tapasztalatom az,hogy felesleges arra várni,hogy majd megváltozik,másképp áll a dolgokhoz.Soha nem fog!

El kell dönteni,hogy egy ilyen ember mellett akarunk élni tovàbbra is,és megvárjuk amíg szép lassan rámegyünk vagy továbblépünk!

2023. márc. 22. 20:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!