Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Babát szeretnék, de a párom bizonytalan. Mit tegyek?
Babát szeretnék. 8,5 éve vagyunk együtt a párommal. Már házasok vagyunk, együtt is élünk. 27 évesek vagyunk. Sajnos nekem van egy autoimmun betegségem is.
Emiatt még jobban szeretnék fiatalon teherbe esni. A férjem szeretne gyereket. Viszont halogatja a dolgot. Minden alkalommal, amikor szóba kerül valami kifogást hoz fel, hogy még nem jó az időzítés. Nagyon szeretem, így ráerőltetni sem szeretném. Fontosnak tartom, hogy a babát mind a két fél ugyanúgy akarja. DE! Én már nagyon érzem,hogy szeretnék. Félek is a betegség miatt, milyen nehezen fogok teherbe esni. Ezt természetesen többször is átbeszéltük már. Továbbra is ígéri,hogy már nem sokára. Én pedig ebben vagyok bizonytalan. Valaki jár hasonló cipőben, mint én? Ha igen, tanácsok?
Köszönöm!
"Általában az anyagiakat hozza fel,hogy még gyűjteni szeretne. "
Ok. Na és mennyit szeretne gyűjteni, és abból mennyi van mar meg? Állj oda elé, hogy Jani, ha még lesz az x összeg, akkor lesz megint valami kifogásod vagy akkor jöhet a gyerek?
Szerintem ne törjünk senki felett pálcát.
Lehet, hogy megbeszélték a kapcsolat elején, hogy kinek mi az álláspontja gyermekvállalással kapcsolatban, de az emberek folyamatosan változnak főleg egy 8 éves kapcsolatban.
Rákényszeríteni nem szabad ilyen jellegű dolgot senkire. Érdemes időről-időre elővenni a témát beszélgetés szintjén, ha a másik fél továbbra is csak halogat, akkor a kérdező egy idő után érzi úgyis, hogy a kapcsolat vagy a gyerekvállalás fontosabb és aszerint tud továbblépni.
Na igen, ezt a gyerek kérdést, hogy ki akar és ki nem ezt nem árt kapcsolat elején tisztázni és úgy belevágni, ha egyik sem akar akkro mehet...de sajnos ez is változhat évek alatt h a nő még is csak akar.
De, ugyanakkor igaza van #5-ösnek is mert sokan így kezdik...
"Az összes ilyen és hasonló esetben az szokott kiderülni, hogy a férfi SOHA nem akar gyereket. Csak a nőt akarja, ezért nem mondja meg direktben, hogy nem akar gyereket. Mert akkor a nő elhagyná, nem menne hozzá stb."
Utolsónak: Természetesen! Ez egy olyan döntés és felelősség, ami örökre szól!
A világ amiben élünk…. katasztrófa.
Igazából (ez az első kommentelő válaszából kiindulva írom), lehet ezért is vártam én is éveket. “Úgy értem a fiatal anyaságról lecsúszva”. Szerettem volna biztosítani a legjobbat, amit tudunk nyújtani. Akkoriban, amikor szóba került komolyabban a téma ez 2 éve volt. Akkor is volt munkám, de nem szerettem, nem kerestem valami jól. Én magam mondtam,hogy szeretnék várni vele. Jó állásom legyen nekem is stb.
Megbeszéltük,ha találok olyan munkát, házasság is meglett közben. Összeköltözés is. Belevágunk. Benne volt 100%-ig.
De azóta már a jó álláson vagyok 1,5 éve lassan. Még mindig semmi…
Írta egy hölgy,hogy Ő is autoimmun beteg és 30 felett szült. Nyilván nekem sem kizáró ok. De inkább az érzések, amik vezérelnek. Most robbant be már teljesen az anyai ösztön bennem.
Igazából az esküvő előtt megbeszéltünk egy dátumot. Amikor elérkezett, akkor estem pofára. Azóta teljes bizonytalanságban vagyok.
Köszönöm a válaszokat Mindenkinek!
Nyilván ez egy összetett kérdés, hiszen senki sem ismer személyesen minket.
Mélységesen le leszek sújtva,ha igaza volt azoknak, akik azt írták,hogy a lelke mélyén sosem akart gyereket stb.
Mert nála jobb embert tényleg nem ismerek. Ezért is ekkora csalódás és dilemma számomra az egész.
A tanácsokat megfogadom! Remélem jól alakulnak a dolgok!
Persze! Ezzel sincs semmi baj,ha valaki nem szeretne! Nem szabad ítélkezni senki fölött! Nem vagyunk egyformák!
Ilyenkor szoktak jönni a “később megbánod…” stb mondatok sok ember szájából.
Nekem van olyan hölgy ismerősöm, aki közel negyven és nincs gyerek. Teljesen boldog így a párjával.
Mindenkinek saját döntése! Az Ő élete!
Azért is vagyok bajban igen. Mert én sem akarom a férjemet beleerőltetni ebbe. De közben már ott van bennem a vágy, amit egyre elkeseredettebben, egyre türelmetlenebbül próbálok visszaszorítani miatta.
Szeretném tiszteletben tartani az ő
álláspontját is. De sajnos egyre nehezebben megy. :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!