Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Honnan tudom, hogy igazán érdeklek egy pasit és nem csak tartalék vagyok neki?
Mármint, hogy van egy srác, akivel 3-szor találkoztunk ( minden is megtörtént köztünk). Távolságra hivatkozva nem akar kapcsolatot velem.
Viszont különböző platformokon akarja folytatni a beszélgetést.
Főleg pasik véleményére vagyok kiváncsi, hogyha ti igazán akarnátok valakit, akkor azt elengednétek csupán a távolság miatt.
ha egy férfinek kellesz az nem marad nyugton amíg meg nem kap, kezdeményez, hívogat, látni akar, így normális.
Ha egy férfi Veled lehetne de nem tesz érte semmit, kifogásokat talál, nem kezdeményez személyes találkát csak írogat, akkor talonban tart.
44F
De már találkoztunk személyesen, csak nekem el kellett költöznöm, ő meg rengeteget dolgozik napi 12 órát még hétvégén is, ezért most nem tudunk találkozni.
De viszont beszélgetni ugyanúgy szeretne. Csak ez nekem így nem fér bele. Én nem akarok csak beszélgetni vele.
13 vagyok
Volt olyan időszakom,a mikor egy Győrben lakó nőbe voltam szerelmes és heti 3 alkalommal mentem miatta Győrbe hogy láthassam és együtt legyek vele. Reggel 5 keltem és jöttem munkába Budapestre. Szerelmes voltam bele, nem is izgatott hogy 5-kor kell kelni mert gyakorlatilag nem is aludtam annyira pörögtem mellette. Azért mindig volt egy pihenőnap amikor összeszedtem magam.
Ami vicces az egészben, hogy amiatt lett vége, mert neki ez kevés volt, ő többet akart, hogy költözzünk össze és én nem adtam fel a munkámat és a lakásomat miatta.
Aki beszélgetni akar veled az nincs rád gerjedve, ha így lenne, akkor a falon is átmenne miattad. Azt írod hogy túl vagytok a szexen, sajnos azt kell mondjam nem voltál meggyőző, vagy kifogtál egy numera királyt aki a mennyiségre megy nem a minőségre.
Igen azt hiszem arról lehet szó hogy neki kevés lenne
És megcsalni meg nem szeretne ezért inkább elenged
Én így gondolom , vagyis amiket irt azokból én ezt szűrtem le
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!