Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Honnan tudom, hogy igazán érdeklek egy pasit és nem csak tartalék vagyok neki?
Figyelt kérdés
Mármint, hogy van egy srác, akivel 3-szor találkoztunk ( minden is megtörtént köztünk). Távolságra hivatkozva nem akar kapcsolatot velem.
Viszont különböző platformokon akarja folytatni a beszélgetést.
Főleg pasik véleményére vagyok kiváncsi, hogyha ti igazán akarnátok valakit, akkor azt elengednétek csupán a távolság miatt.
2023. márc. 22. 12:16
1/16 anonim válasza:
Ezt már kiírtad egyszer. Ha nem akar, akkor nem akar. Te minek akarod folytatni vele a társalgást, ha úgyse lesz köztetek semmi?
2/16 anonim válasza:
Úristen de hülye vagy! Leírja hogy nem akar kapcsolatot és te azt kérded hogy honnan tudod hogy akar-e vajon?
3/16 anonim válasza:
Szexre kellesz neki kisanyám. Amit meg is kap, mert jópár szőke nő van a világon.
4/16 anonim válasza:
Megkapott, és neki több nem kell belőled. Ha akarna, nincs az a távolság amit ne lehetne leküzdeni.
Annyira nem voltál rossz, hogy alkalomadtán ne bújna még párszor össze veled, de hosszútávra nem kellesz. Élni akar, és nem lehorgonyozni egy nő mellett.
47F
5/16 anonim válasza:
Nyilvánvaló, hogyha többre kellenél számára, attól, hogy héba-hóba szexeltek akkor nem mondana ilyet és letojná a távolságot. Tudod heti 1-2 nap együttlét is csodás tud lenni, ha valakit szeretsz. Távolságra fogni szimplán csak alibi kifogás.
7/16 anonim válasza:
Szerintem ma már a távolság sem kifogás. Ha komolyan akarnál veled akkor ilyen kérdés fel sem merülne benned.
8/16 anonim válasza:
A négyessel tudok egyet érteni.
9/16 anonim válasza:
Tegnap már kiírtad, nem jöttek válaszok?
10/16 anonim válasza:
"Nem akar kapcsolatot"
Mi a kérdésed akkor?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!