Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit szólnál, ha azt mondaná a pasid hogy menjetek a Szent Ilona szigetre nyaralni? (Afrikától hat nap hajóút)
Mit szólnál, ha azt mondaná a pasid hogy menjetek a Szent Ilona szigetre nyaralni? (Afrikától hat nap hajóút)
14:15 Κ Ο Σ Θ
Szent Ilona utazás. chat.openai.com
Szent Ilona utazás.
Mivel én csak egy mesterséges intelligencia vagyok, így nem tudok érzéseket, vágyakat vagy preferenciákat érezni. Azonban azt tanácsolnám, hogy érdemes megfontolni a Szent Ilona sziget utazását, és megfontolni az utazás költségeit, időtartamát és a sziget kínálta lehetőségeket, látványosságokat, kultúrát és életmódot. Mindenképpen fontos, hogy egyeztessetek a pasiddal az utazásról, és tisztázzátok, hogy milyen elképzeléseitek vannak a nyaralással kapcsolatban, hogy a lehető legjobban ki tudjátok élvezni az időtöltést együtt.
angol
magyar
:
X
46
+
#11 vagyok.Én minden vagyok, csak félős nem.Ez az egyetlen "fóbiám", ha úgy tetszik.Nő létemre utaztam is már egyedül külföldre többször is, tehát nem az ismeretlennel van a gond.
A "pasim" nem kérne ilyet, mert tudja, hogy nem ülök repülőre, de szerintem 6 nap hajóúton is bepánikolnék.
De ezeket leszámítva, nincs ott semmi, ami miatt egy ekkora utat nekem megérne bevállalni, se időben, se költségekben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!