Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit szólnál, ha azt mondaná a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit szólnál, ha azt mondaná a pasid hogy menjetek a Szent Ilona szigetre nyaralni? (Afrikától hat nap hajóút)

Figyelt kérdés
2023. márc. 22. 09:40
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%
Szó sem lehet róla, gyűlölöm a hajókázást meg a nagy vizeket, szerintem meghalnék a pániktól 6 nap alatt.A szűk helyeken is rosszul vagyok, a hajó meg az.
2023. márc. 22. 10:28
 12/20 A kérdező kommentje:
És ha repülőgép anyahajon mentek? Azon futóversenyt is lehet rendezni
2023. márc. 22. 10:32
 13/20 anonim ***** válasza:
100%
Nem hajókáznék hat napot, az tuti.
2023. márc. 22. 10:40
 14/20 anonim ***** válasza:
41%
Hmm szerintem nálunk az asszony is ilyen kis fostos lenne, állandóan pánikol az idegen ismeretlen helyektől én meg megyek mint a tank... :D Ő meg általában követ egy idő után és a végén mindig tetszik neki. :D
2023. márc. 22. 12:52
 15/20 anonim ***** válasza:
100%
Èn nem mennèk.
2023. márc. 22. 13:49
 16/20 A kérdező kommentje:

Mit szólnál, ha azt mondaná a pasid hogy menjetek a Szent Ilona szigetre nyaralni? (Afrikától hat nap hajóút)

14:15 Κ Ο Σ Θ

Szent Ilona utazás. chat.openai.com

Szent Ilona utazás.

Mivel én csak egy mesterséges intelligencia vagyok, így nem tudok érzéseket, vágyakat vagy preferenciákat érezni. Azonban azt tanácsolnám, hogy érdemes megfontolni a Szent Ilona sziget utazását, és megfontolni az utazás költségeit, időtartamát és a sziget kínálta lehetőségeket, látványosságokat, kultúrát és életmódot. Mindenképpen fontos, hogy egyeztessetek a pasiddal az utazásról, és tisztázzátok, hogy milyen elképzeléseitek vannak a nyaralással kapcsolatban, hogy a lehető legjobban ki tudjátok élvezni az időtöltést együtt.

angol

magyar

:

X

46

+

2023. márc. 22. 14:16
 17/20 anonim ***** válasza:

#11 vagyok.Én minden vagyok, csak félős nem.Ez az egyetlen "fóbiám", ha úgy tetszik.Nő létemre utaztam is már egyedül külföldre többször is, tehát nem az ismeretlennel van a gond.

2023. márc. 22. 14:17
 18/20 anonim ***** válasza:

A "pasim" nem kérne ilyet, mert tudja, hogy nem ülök repülőre, de szerintem 6 nap hajóúton is bepánikolnék.

De ezeket leszámítva, nincs ott semmi, ami miatt egy ekkora utat nekem megérne bevállalni, se időben, se költségekben.

2023. márc. 22. 14:41
 19/20 A kérdező kommentje:
Csak meg ne támadd a vízilóvat mert akkor lesz ott valami
2023. márc. 22. 15:07
 20/20 anonim ***** válasza:
11 "szűk helyeken is rosszul vagyok, a hajó meg az." Akkor még nem láttál tenger/óceánjáró hajót...az minden csak nem szűk. Pl a Costa Smeralda, stb...
2023. márc. 22. 17:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!