Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit szólnál, ha azt mondaná a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit szólnál, ha azt mondaná a pasid hogy menjetek a Szent Ilona szigetre nyaralni? (Afrikától hat nap hajóút)

Figyelt kérdés
2023. márc. 22. 09:40
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
73%
Nem oda száműzték Napóleont?
2023. márc. 22. 09:44
 2/20 anonim ***** válasza:
0%
Drága? Lehet jó fotókat készíteni instára meg tinderre? Van ott luxushotel? Mert akkor tuti igen a válasz.
2023. márc. 22. 09:44
 3/20 anonim ***** válasza:

Rohadt messze van így kihagynám.

De amúgy szép lehet, meg ott lakik a wikipedia szerint egy nagyon öreg teknős azt megnézném.

2023. márc. 22. 09:58
 4/20 A kérdező kommentje:
Nem tudom eldönteni hogy a hat nap hat éjszaka hajóút hangulatos vagy megterhelő
2023. márc. 22. 10:00
 5/20 A kérdező kommentje:
Korábban el akart vinni a transzszibériai expresszel a világ végére de lebeszéltek róla hogy jobban járok ha nem hallgatom két hétig a zakatolást.
2023. márc. 22. 10:01
 6/20 anonim ***** válasza:

Úgy néz ki párod szereti a távoli uticélokat:D

A hajóút szerintem fun lehet, ha nem egy lélekvesztőn mentek.

Nomeg... ha már mentek, ne 3 nap legyen az ottartózkodás. Mert akkor a 6 nap út eléggé meglövi a dolgot:D

Meg azért én megnézném, hogy van-e oda repülő. Bár a hajózás is biztos kva izgi, de mondom, csak a megfelelő hajóval.

Meg persze: Van erre keret? Az idő pénz, szóval én pl nem költeném el egy évi megtakarításomat egy nyaralásra. AMúgy sem, de főleg most, hogy házra gyűjtünk..

2023. márc. 22. 10:06
 7/20 A kérdező kommentje:
Van repülőtér de a világon ott a legveszélyesebb a leszállás
2023. márc. 22. 10:07
 8/20 A kérdező kommentje:
"szokott sikerülni"
2023. márc. 22. 10:08
 9/20 anonim ***** válasza:
Mondanám neki, hogy menjen egyedül. Nem kell egymás fenekében lenni állandóan.
2023. márc. 22. 10:09
 10/20 anonim ***** válasza:

Én tuti mennék, de csak mert en is szeretek utazni, a különleges utazas meg pláne jöhetne. A hajóutra lehet beraknék a fenyképezőgép mellé 1-2 könyvet is, azért az unalmas lehet.

Nekem az ilyen különlegesebb helyek ezerszer jobban bejönnek mint a felkapottak.

2023. márc. 22. 10:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!