Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit szólnál, ha azt mondaná a pasid hogy menjetek a Szent Ilona szigetre nyaralni? (Afrikától hat nap hajóút)
Rohadt messze van így kihagynám.
De amúgy szép lehet, meg ott lakik a wikipedia szerint egy nagyon öreg teknős azt megnézném.
Úgy néz ki párod szereti a távoli uticélokat:D
A hajóút szerintem fun lehet, ha nem egy lélekvesztőn mentek.
Nomeg... ha már mentek, ne 3 nap legyen az ottartózkodás. Mert akkor a 6 nap út eléggé meglövi a dolgot:D
Meg azért én megnézném, hogy van-e oda repülő. Bár a hajózás is biztos kva izgi, de mondom, csak a megfelelő hajóval.
Meg persze: Van erre keret? Az idő pénz, szóval én pl nem költeném el egy évi megtakarításomat egy nyaralásra. AMúgy sem, de főleg most, hogy házra gyűjtünk..
Én tuti mennék, de csak mert en is szeretek utazni, a különleges utazas meg pláne jöhetne. A hajóutra lehet beraknék a fenyképezőgép mellé 1-2 könyvet is, azért az unalmas lehet.
Nekem az ilyen különlegesebb helyek ezerszer jobban bejönnek mint a felkapottak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!