Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha nem jön a pasim kiengesztelni, nem is szeret igazán?
Látta rajtam elég rendesen, hogy megbántott. Jól esne ha látnám rajta a törődést. De nem, épp ellenkezőleg, még inkább távolságtartóbb lett mint a veszekedés előtt.
Nekem ez új, korábbi 2 kapcsolatomban próbálkoztak kiengesztelni, éreztem, hogy tényleg számítok. Itt nem.
Szakítás megfontolandó? Csak unaloműző vagyok számára?
Hány napja, hónapja vagytok együtt?
Mi volt az oka annak, hogy sikerült megbántania?
>>Látta rajtam elég rendesen, hogy megbántott. Jól esne ha látnám rajta a törődést.<<
Mondtad neki, hogy ez vagy az bántó volt számodra? Hogy ez már nem fér bele? És kéred, hogy ezt beszéljétek meg?
Vagy egyszerűbb durcizni és mindenféle elvárás projekciókkal, nem kommunikálva megsértődni?
>>De nem, épp ellenkezőleg, még inkább távolságtartóbb lett mint a veszekedés előtt.<<
Hát egy játszmázós drámakirálynővel szemben én is távolságtartó lennék.
>>Nekem ez új, korábbi 2 kapcsolatomban próbálkoztak kiengesztelni, éreztem, hogy tényleg számítok. Itt nem.<<
Szóval erre van becsípődésed? Hogy nem megbeszélni, hanem igenis a pasi kepesszen, vergődjön, hogy aztán nagykegyesen leereszkedhess hozzá. Értem.
>>Szakítás megfontolandó?<<
A pasi részéről mindenképpen!!! :D
>>Csak unaloműző vagyok számára?<<
Még csak arra sem lennél jó, ezek után.
Node, komolyra fordítva a szót: ne nonverbális jelekkel add a tudtára, hogy bántó volt, hanem kommunikáljatok! Senki sem szándékosan bántja meg a másikat. Nem kell a legrosszabbat feltételezni.
Ezt feltétlenül nézd meg!
Ennyiből nem tudunk meg sokat.
Beszéljétek meg, lehet nem tartja jogosnak, hogy besértődtél, vagy nem is tudja, hogy miért vagy besértődve.
Elmondod neki, hogy rosszul esett ezért meg azért, lehet ő is elmond valami hasonlót, aztán kölcsönösen félreteszitek a büszkeségeteket, bocsánatot kértek egymástól és minden megy tovább.
Ha miattad alakult ki a veszekedés miért is várod, hogy ő kezdeményezzen?
Ha nem akkor jogos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!