Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férjem hetente leissza magát, ha boldog, ha szomorú, mindig talál valami indokot, hogy igyon. Mit tehetek?

Figyelt kérdés
Ne írjátok, hogy miért mentem hozzá egy alkeszhez, a házasságunk első hat évében éveben max. egyszer ha ivott az is valaki megkinalta sosem vettünk piát otthonra. Viszont egy ideje rendszeresen leissza magát, ilyenkor szélsőséges, vagy hízeleg vagy kötekedő, agresszív, mikor milyen, nagyon fárasztó és kezelhetetlen. Elhagyni nem tudom anyagi okok miatt.

2023. márc. 21. 14:33
1 2 3 4
 21/38 anonim ***** válasza:
Mig fel bem dolgozza az okot, segit ha atszokik egy kevesbe karos fuggisegre. Pl. Videojatek, maratonok futasa, sima nyugtato xanax
2023. márc. 21. 17:10
 22/38 A kérdező kommentje:

17. Még nem találkoztam olyan emberrel aki hatni tud rá.

16. Nem minden nap kb. hetente 2x iszik.

100% hogy nem fog menni sehova, mert nem akar leszokni. Nincs betegségtudata.

2023. márc. 21. 17:15
 23/38 anonim ***** válasza:
100%

Én alkoholista szülő gyereke vagyok. Felnőttként alacsony lett az önbecsülésem, szorongtam. Állandóan szégyent éreztem. Évekig jártam pszichiáterhez.

Mondd, tönkre akarod tenni a gyermekeidet?

Könyörögtem anyámnak, hogy váljon el.

Egyszer el akartam szökni otthonról. Öngyilkossági kísérletem volt általános iskolás koromban!

Anyám apám haláláig aszisztált

az alkoholizmusához!

Mindig van más út. Keress egy rendes pasast, ha egyedül nem boldogulsz.

De 2 gyerekre van adókedvezmény, van önkormányzati bérlakás olcsó lakbérrel! Egy fizetésből is meg lehet élni így! Ja, meg van gyerektartás! Házasság után szerzett vagyon fele a tiéd!

Könyörgöm gondolj a gyerekeidre! Tönkre fognak menni!

2023. márc. 21. 19:28
 24/38 anonim ***** válasza:
100%

Előző vagyok. Kolléganőmnek könyörögtem, hogy hagyja el az alkesz párját(van közös gyerek) erre eljegyezték egymást.

A srác terhelt családból származik. Meg szokta hánytatni magát, hogy tovább ihasson. Már vért hányt!

Nem értem az ilyen nőket!

Inkább mennék anyák szállására, mint ennek kitegyem a gyermekemet. A gyerekkorom egy rémálom volt! És gyűlöltem anyámat, amiért nem tett semmit!

2023. márc. 21. 19:32
 25/38 anonim ***** válasza:

Milyen anyagi okok? Inkább elviseled ezt, mint hogy dolgozz?

A többi egyedülálló anya hogyan él meg?

Ismerősöm 3 gyerekkel, ebből egy sérült! menekült albérletbe az alkesz férje elől!

Kifogás...

2023. márc. 21. 19:35
 26/38 anonim ***** válasza:
Menjetek el egy teljes felülvizsgálatra a dokihoz. A doki mondja meg nyíltan, hogy ezzel az állapottal még mennyi ideig fogja húzni a férfi. Addiktológia felkeresése fontos lenne. Esetleg próbáld meg elmagyarázni neki, hogy mindenkit éget, mindenkinek rosszat okoz ezzel a rossz hozzáállással.
2023. márc. 21. 19:45
 27/38 anonim ***** válasza:

A 23 és 24es hozzászólást érdemes elolvasni minden olyan anyának, alkoholista férjjel/párral él együtt. Különösen az utolsó mondatot, annak is az utolsó 3 szavát!!!!

Amíg anyuka az anyagi helyzetén mereng, addig a gyerekek rámennek erre az egészre.

Aki pedig a pénz, lakhatás miatt aggódik, van rá megoldás, mindenkinek!!! El nem mondja már senki, hogy olcsóbb egy alkoholistával élni, aki minden létező pénzt eliszik, vagy max jobb esetben a kötelezőket kifizeti, aztán a többit issza el.

Nem csak te kérdező, hanem az összes ilyen nő: ne tegyétek tönkre a gyerekeitek életét!!!! Legalább ti ne, ha már az apukát csak az alkohol érdekli. Legyetek reálisak!!!

Istenem, ha tudnátok, hogy mennyi gyerek milyen dolgokat él meg alkoholista szülő mellett. Míg a másik szülő szó szerint tanácstalanul aszisztál az iváshoz.

2023. márc. 21. 21:14
 28/38 anonim ***** válasza:
#27 pontosan! Keressetek rá itt arra, hogy anyukám/apukám iszik. Mit tegyek?
2023. márc. 21. 21:54
 29/38 A kérdező kommentje:

Nekem nem kell bemutatni, milyen egy alkoholista apa, mert ebben nőttem fel.

Nézzétek, nem fogok semmit itt bizonygatni, mi az amit képes vagyok tenni, mi az amit nem, a jelenlegi helyzetben, nem a munkától félek. Még csak nem is az országban élünk, nincs is rálátásotok a teljes sztorira. Jó okom van maradni, mégha szívás az egész, nagyon sok pénzt öltem ebbe a kapcsolatba, nem fogok csak kisétálni, és az utcán élni, mert valaki azt mondja nekem. Sokszor csöbörböl vödörbe kerül, vagy még kiszolgaltatott helyzetben találja magat valaki szociális háló és anyagi segítség nélkül (értsd szülők, barátok nélkül) nem igazán jó ötlet pattogni. Aki ott tudta hagyni a nemnormális párját beteg gyerekkel is, annak biztos, hogy volt segítsége, mert segítség nélkül NEM tudja meg lépni SENKI. Egyébként az anya otthonokba 9 év alatti gyerekkel fogadnak csak, ha van épp üresedés, maximum három hónapig tudsz maradni. Amúgy ha nem tudom eltartani a gyereket, mert ez is benne van a pakliban, automatikusan az apánál maradnak, aki nem bántja őket, csak kínos helyzetbe hozza és kellemetenkedik, pont az a helyzet amivel senki sem tud nagyon mit kezdeni. A rendőrség sem avatkozik be, szerinted mennyi félhülye ember szívja a családja vérét minden nap, olyanok is akik egyáltalán nem isznak, hanem alapból problémásak, és nem történik soha semmi. Nincs annyi menhely, szociális otthon a világon amennyi kiszolgaltatott ember él, a közös anyagi egymásrautaltság, nem társfüggőség meg stocholm szindróma, vagy mazochizmus, hogy valaki titkon élvezi ha elnyomjak. Nem senki nem élvezi, maximum a félelem bénitja meg, amit persze számon lehet kérni bárkin, de az önmagában nem nyújt segítséget.

2023. márc. 22. 07:14
 30/38 anonim ***** válasza:
ha nem tudod ott hagyni akkor szenvedj vele tovabb. soha nem fogja abbahagyni az ivast egyre rosszabb lesz, elobb utobb naponta osszever, de te csak maradj vele. en 3 evig turtem aztan amikor a 6 honapos gyerekemet kiboritotta a kisagybol es ra akart taposni , elmentem egy szal ruhaban a gyerekkel. nem tudlak sajnalni mert olyan nincs hogy "anyagiak miatt nem tudod otthagyni". ha akarnad otthagynad, de te nem akarod.
2023. márc. 22. 10:27
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!