Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az exe miért likeolja a barátom képeit?
Figyelt kérdés
3 éve vagyunk együtt, de az első évben még tartották a kapcsolatot FB-n. Aztán hangot adtam a nem tetszésémnek mikor a csaj alsóneműs képeket kuldozgetett nrki, meg csábító szövegeket és persze pénzt is akart tőle kolcsonkerni...
Parom nem reagált az üzenetére igy ő besertodott és törölte az ismerosei közül. Nyugtubj is volt 2 évig... Most pedig újonnan a párom nyilvános posztjait likeolgatja... Múltkor belepillantottam a mobiljaba, de nem írt neki a ribi... Miért akarja újra felhivni magára a figyelmet? Talán tapogatozik, hogy nem szingli e az barátom? Egy 37 éves nőről beszélek, szal elég gyerekes ha ez így van...
2023. márc. 21. 12:45
11/12 anonim válasza:
Teljesen mindegy meddig megy el, nem ezen fog múlni, hanem a te párodon. Ha megszakítja vele a kapcsolatot, tiltja minden platformon + letiltja a telefonszámát, akkor ennyi volt. Nem tudom mit vagy úgy oda és miért foglalkozol vele. Szerintem rivalizálás megy részben a részedről, emiatt foglalkoztat ennyire téged. Pár évvel ezelőtt a férjemet szintén felkereste az exnője, könyörgött neki, hogy fogadja vissza meg segítsen neki külföldről rögtön szülés után haza szökni, mert a pasijától fél, retteg. Hát a férjem úgy elzavarta, hogy azóta a csaj tiltotta őt mindenhol nem is a férjem. 😄 Ha lesz folytatása a párodnak az exével, akkor abban csak ő lesz a ludas, hiába akarod az exet megtépkedni.
12/12 anonim válasza:
Hányszor emeled meg ki a kérdést? Nem tudjuk, csak találgathatunk. De nem mindegy mi az oka? Vissza liekolta, vagy irkal vele a pasid? Ha igen, akkor dobd ki, ha nem, akkor meg nyugodj már le!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!