Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom likeolja az exe képeit facebookon. Szerintetek van okom aggódni?
A barátom likeolja az exe képeit facebookon. A csaj parkapcsoltának vége lett, és feltűnt, hogy a barátom likeolja a képeit.
Együtt élünk, most készülünk lakást venni, történetesen abban a városban, ahol az ex lakik. Ő vetette fel az ötletet, hogy oda menjünk.
Szerintetek van okom aggódni? Lehet gyerekes, de zavar, de ott van az is, hogy akkor miért velem venne lakást.
Ahol nincs probléma oda miért kell generálni?
Nincs jobb dolgod, kislány?
És mi van akkor ha like-olja? Ja, várj, holnap már d..gni fognak, úgyhogy vigyázz.. :D
Nincs. Szerintem tényleg beteg az aki ez miatt egyszerűen ilyen felmerül.
Csak egy kérdés: ha te likeolsz valakit, azzal kavarni akarsz? már csak azért, mert ez az írásod alapján felmerült bennem.
Én rengeteg mindent likeolok, de fel nem merül bennem ilyen.
hát szerintem meg elég fura. Főleg, hogy eddig nem lájkolgatta. Tartják a kapcsolatot élőben is?
De mondjuk ez tényleg nem jelent sokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!