Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A barátom likeolja az exe...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátom likeolja az exe képeit facebookon. Szerintetek van okom aggódni?

Figyelt kérdés

A barátom likeolja az exe képeit facebookon. A csaj parkapcsoltának vége lett, és feltűnt, hogy a barátom likeolja a képeit.

Együtt élünk, most készülünk lakást venni, történetesen abban a városban, ahol az ex lakik. Ő vetette fel az ötletet, hogy oda menjünk.

Szerintetek van okom aggódni? Lehet gyerekes, de zavar, de ott van az is, hogy akkor miért velem venne lakást.

2018. aug. 9. 20:46
1 2 3
 1/23 A kérdező kommentje:
Amíg együtt volt a csaj a pasijával, addig nem likeolta.
2018. aug. 9. 20:47
 2/23 anonim ***** válasza:
5%

Ahol nincs probléma oda miért kell generálni?

Nincs jobb dolgod, kislány?

És mi van akkor ha like-olja? Ja, várj, holnap már d..gni fognak, úgyhogy vigyázz.. :D

2018. aug. 9. 20:48
 3/23 anonim ***** válasza:
90%
Fogalmam nincs, van-e okod aggódni, ezt csak a pasid tudja. Mindenesetre amit csinál, az felettéb érdekes (és gyanús).
2018. aug. 9. 20:48
 4/23 A kérdező kommentje:
Ocsmány privát üzenetekre nem válaszolok.
2018. aug. 9. 20:49
 5/23 anonim ***** válasza:
91%
Ez nekem is furcsa lenne. De attól függetlenül sem kéne lájkolgatni, hogy van-e épp párja a csajnak vagy sincs.
2018. aug. 9. 20:50
 6/23 anonim ***** válasza:
16%

Nincs. Szerintem tényleg beteg az aki ez miatt egyszerűen ilyen felmerül.

Csak egy kérdés: ha te likeolsz valakit, azzal kavarni akarsz? már csak azért, mert ez az írásod alapján felmerült bennem.

Én rengeteg mindent likeolok, de fel nem merül bennem ilyen.

2018. aug. 9. 20:50
 7/23 anonim ***** válasza:
97%

hát szerintem meg elég fura. Főleg, hogy eddig nem lájkolgatta. Tartják a kapcsolatot élőben is?

De mondjuk ez tényleg nem jelent sokat.

2018. aug. 9. 20:53
 8/23 A kérdező kommentje:
Én se lájkolgatom a volt pasijaimat. Az előttem lévő exét is rendszeresen nézegette facebookon, ő volt az első a keresési listájában mindig, majd egyszer csak letiltotta, és azt kamuzta, hogy azért mert, hogy egy hülye p-csa, és nem akarja, hogy belerondítson a kapcsolatunkba, mert hogy mindenkinek az kell, amit nem kaphat meg, erre megnéztem a csajt és kiderült, hogy kapcsolatban van, valszeg azért tiltotta. Akiről a kérdés szólt, az az ez előtti csaja.
2018. aug. 9. 20:58
 9/23 A kérdező kommentje:
Elsőben nem tudok róla, hogy beszélnének.
2018. aug. 9. 20:58
 10/23 anonim ***** válasza:
79%
8 Ez egy nagyképű fazon? egy ki ha nem én vagyok a Jani tipus?
2018. aug. 9. 21:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!