Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A barátom likeolja az exe...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátom likeolja az exe képeit facebookon. Szerintetek van okom aggódni?

Figyelt kérdés

A barátom likeolja az exe képeit facebookon. A csaj parkapcsoltának vége lett, és feltűnt, hogy a barátom likeolja a képeit.

Együtt élünk, most készülünk lakást venni, történetesen abban a városban, ahol az ex lakik. Ő vetette fel az ötletet, hogy oda menjünk.

Szerintetek van okom aggódni? Lehet gyerekes, de zavar, de ott van az is, hogy akkor miért velem venne lakást.

2018. aug. 9. 20:46
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
91%

Van okod aggódni igen. Főleg a párod értelmi szintje miatt.

Most nem azért de én jó viszonyban váltam el exfeleségemtől, de eszembe sem jutna lájkolgatni a képeit, főleg úgy hogy esetleg még barátnőm is van. Miért? Mert mondjuk ha más miatt nem is, de felfogom agyilag hogy ez esetleg a jelenlegi partnert zavarja! Dehát nagy az az isten állatkertje, csak tudod az a bizonyos kerítés.

Tudom sokan jönnek azzal hogy az csak egy lájk, semmit sem jelent, bla bla bla...

Nem a lájkon van a hangsúly, hanem azon hogy ezzel esetleg megbántom azt akit szeretek(!?).

2018. aug. 10. 11:48
 22/23 anonim ***** válasza:

Saját kis törtenet:

Volt barátom képeit, posztjait facen az exe MINDIG szívecskével likeolta, amiből hamar elegem lett, mondtam, hogy ez zavar, erre persze le lettem oltva. Oké, akkor csak én túlzok. Majd volt barátom létrehozott egy insta fiókot, faceval összekötve. Exe évekig nem használta az instát, most mégis hirtelen ő is rákattant, oda meg vissza likeolgatták egymás képeit. Ez méginkább zavart, finoman próbáltam megint jelezni, de persze megint én lettem a hisztis, féltékeny p.csa. Aztán egy szép napon posztolt instán egy kajás képet, amire valaki csak egy szívecskét kommentelt. Eléggé meglepődtem, megnéztem a profilt, és ez a szöveg fogadott a bio- ban:

"Momóka (execske becézte így volt barátomat) és XYZ (exe neve) közös privát fiókja ❤️". Na ekkor durrant el az agyam, akkor mégsem alaptalanul aggódtam, megkérdeztem a jóembert, hogy ugyan mi ez, persze hebegett- habogott össze vissza, kiderült hogy újra összejöttek, csak erről elfelejtettek nekem is szólni. (Persze nem bírták újra együtt sokáig, megint ugyanúgy összevesztek, aztán persze próbálta volna magát visszakuncsorogni, de szabályosan undorodtam már tőle.)

Kérdezd meg nyugodtan, miért kellet hirtelen elkezdenie likeolni az ex fotóit, miután újra egyedülálló lett? Első körben szerintem nyugisan, ne számonkérően beszéld meg vele. Aztán a reakciójából úgyis látod, hogyan viszonyul hozzá. Ha a te embered is hebeg- habog, akkor kezdhetsz gyanakodni, de remélem nálatok nem így lesz, mint nálam volt.

2018. aug. 10. 17:06
 23/23 anonim ***** válasza:

22 Basszus, még ezt a regnevet is leutánoztad? és képes voltál egy ekkora kamut kiírni, hogy ezt a tudomásomra hozd:DD Ostoba vagy, nem kicsit:D

ui: A nagyérdemű, hogy értse: egy nő a Hoxa-n, egy filmbéli kedvenc figura (Wasabi c. Jean Reno-s filmben megtalálható) nevét vette fel regnek, és ezt a 90%-os tudta, és tudja, és itt jön a további mese-mese meskete, amit szépen hozzáköltöttt, hogy az adott nő férjét lejárassa előtte:D

22 Ismered a mondást: a hazug embert hamarabb útolérik mint a sánta kutyulit:D

2018. aug. 10. 17:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!