Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőm beteg és nem mossa meg a haját ami zavar engem. Jogosan akadt ki rám?
Akkor ki is kellene fésülni az meg rengeteg idő és fájdalmas betegen, amikor egy sima érintés is fájhat. Hát még hajhúzás meg fésűkarcolás.
Nincs energiám ilyenekre.
Az én párom elutazott velem karanténba egy hétre, mikor covidos voltam (sima megfázós tünetekkel).
Bár szerintem egymás pattanásainak nyomkodása, hüvelykúp vagy menstruáció melletti dugás, másik előtt borotválkozás, fültisztítás, pisilés is mind oké. Ez egy hosszútávú kapcsolat, emberekkel. Történnek nem tökéletes dolgok. Hmmm....lehet, hogy igénytelen vagyok. 🤷
18. Lelécel majd, szokásukhoz híven.
Majd ha szülne neked (reméljük nem fog) akkor meg reklamálnál hogy izzad közben meg hangos, meg vér is van, milyen igénytelen?
Bohóc vagy, remélem másfél hétig nem tudod majd kivakarni magad a takonyból, a barátnőd meg jól elmegy otthonról mert zavarod majd.
Én sem szoktam betegen hajat mosni. Még a végén rábetegszem pluszban. Ilyenkor a cél, hogy minél előbb meggyógyuljak.
Itt te ülsz fordítva a lovon.
Tetszenek a válaszok :-)
Jól rába...tt a kérdező, ha támogatást akart :-) :-) :-)
23: De ő nem császárral szült, hanem csak meg van fázva. Nagy különbség.
Kérdező: Én melletted állok (fiúként). Ha valakit egy kis betegség így kimerít, hogy élte volna túl a KZ-t, vagy a Gulag-ot? Túl elpuhult az emberiség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!