Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lányokról kihívó képek/videók...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányokról kihívó képek/videók a pasim mess beszélgetéseiben a haverjaival. Ez normális?

Figyelt kérdés

Ha van egy csajról valamilyen nude kép, vagy csak egy jó csaj, akkor azt körbe küldozgetik egymásnak. Barátom is küldött ilyet haverjának, pedig akkor már együtt voltunk hónapok óta. Ráadásul olyan lányról, akivel előttem járni is akart…(ez nem nude kép teljesen, csak olyan amin majdnem kiesik a melle a csajnak és sztorijaba volt kitéve) És mikor rákérdeztem, hogy ő küldozgetett e körbe vagy kapott e ilyen képeket azt hazudta, hogy nem emlékszik rá, meg neki nem kellettek ilyen képek..a mess beszélgetéseik meg tele vannak ilyen képekkel. Nem igaz, hogy nem emlékszik rá. Mert mikor feljött egy kép, még azt is tudta kihez tartozik.

Beszéltem is vele erről, hogy engem ez zavar és az volt rá a válasz, hogy ő neki mivel még komoly kapcsolata nem volt, ezért nem tudta, hogy ez nem jó dolog és, hogy több ilyet nem csinál…de már nem tudok benne úgy bízni mint azelőtt.

Vélemények? Miért nem veszik a fiúk figyelembe ilyen esetekkor, hogy már barátnő a képben van?

2023. márc. 20. 13:57
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:

Akkor olvasd vissza, mert ezek szerint amnéziában is szenvedsz okoska.

“Üritőtartály” meg “rib anc” :))

2023. márc. 21. 00:06
 12/16 anonim ***** válasza:
68%

Azt gondoltam, és te egy ilyen okádékkal vagy együtt, aztán majd jössz ide sírni, miután kidobott, hogy nem érted miért beszél így rólad a palid, mint jelenleg az összes többi nőről.

Megtaláltátok egymást, hála istennek.

2023. márc. 21. 00:27
 13/16 A kérdező kommentje:

Nem beszélt soha rosszat egyetlen nőről se csak pár kép volt a telefonjában értsd már meg!

Inkább hagyjuk ezt a témát, mert úgy se jutunk dűlőre. Borzasztóan frusztrált ember lehetsz, hogy ennyire magadra veszed ezt a kérdést és csak írod írod a sok negatívat és alaptalan sértő megjegyzéseket. Én nem kezdtem el így beszélni senkivel, te kezdted el ezt a stílust. És szeretném ha ez befejeződne. Nem vagyok egy olyan ember, aki másokat sért meg, de ami sok az sok.

Az alaptalan sértegetéseket nem tűröm.

Nem ismersz, engem se, barátomat se, de már egy utolsó suttyó ördögnek titulálod, engem meg egy utolsó ostoba riba ncnak, aztán annyit se tudsz rólam hogy hol élek vagy halok.

Én befejeztem veled. Szia.

2023. márc. 21. 00:38
 14/16 A kérdező kommentje:

És még te tartod magad nálam jobbnak és értelmesnek 😂😂

Ezzel az utolsó hozzaszolasoddal mindent elmondtál magadról kislány :)

2023. márc. 21. 01:09
 15/16 anonim ***** válasza:
Úgy hallottam szólt a zurad, menjél szépen tedd szét a lábad.
2023. márc. 21. 02:46
 16/16 anonim ***** válasza:

Pffuuha kérdező..

1 éves story és még mindig rágódsz rajta.. ha véletlen együtt maradtok akkor te ezt életed végéig hánytorgatni fogod neki az is biztos, ezt már rég el kellett vna felejteni. Már itt látszik, hogy ennek a kapcsolatnak semmi jövője. Amúgy is max 17-18 éves vagy a látottak alapján, megfordulsz te még jópár srácnál azt is látom előre.

Másrészt: MI EZ A STÍLUS? Undorító ahogyan megnyilvánulsz! Inkább a 2 kezed tedd össze, hogy van aki ezt eltűri neked!

2023. márc. 21. 10:30
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!