Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogy higgyem el, hogy tényleg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy higgyem el, hogy tényleg szeret, megváltozhatott?

Figyelt kérdés
Feleségemről kiderült, hogy többször megcsalt, volt két viszonya is. Egy évet külön voltunk, közben neki is, nekem is volt más. Van közös gyerek, csok,úgy döntöttünk, megpróbáljuk újra, ennek már fél éve. Azóta együtt vagyunk, és sokat bújik, mondja, hogy szeret, de nem tudom már neki elhinni. Ha szeretne nem lett volna viszonya a házasság alatt, és utána sem keresett volna magának mást vagy rosszul gondolom? Az van bennem, hogy csak a pénz és a gyerekek miatt van velem, nem tudom elhinni, hogy szeret. Egyébként kedves, a szex is működik, van rendszeresen, jól kijövük, de nem tudom mennyire őszinte ez részéről. Visszajöhet a bizalom? Szeretem őt én is, csak így nehéz.
2023. márc. 20. 11:55
 1/8 anonim ***** válasza:
53%

+1

Ugyanebben vagyok....az a rohadt bizalom ha egyszer elmúlik, isten nincs aki újra visszaépíti.

Engem is a barátnőm csalt meg.

2023. márc. 20. 11:57
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
A bizalmat visszaépíteni nehéz lehet. Nyilván nem kizárt, hogy most tényleg akarja. ha úgy érzed, hogy szeret, akkor valószínűleg szeret. De sokat kellene beszélgetnetek, feldolgozni, ami történt. Te pl megkérdezted, hogy anno miért lépett félre, mi hiányzott neki?
2023. márc. 20. 11:58
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Ő honnan tudja, hogy te szereted? Te is kerestél mást. Le is írod, hogy a csok miatt (is) békültél ki. Te meg nem bújsz, nem hízelegsz, csak húzod az orrodat, hogy biztos nem is szeret.

Lehet, hogy ez a pofon kellett neki, hogy meg tudja becsülni azt, amije van. Láthatóan igyekszik. Te is békülni akartál. Most mégis a múlton rugózol, és elrontod a jelent. Döntsd el, hogy neked mennyire fontos ez a házasság, és vagy tényleg lépj túl a múlton, vagy ha ennyire nem bízol benne még nem hiszel az érzéseiben, akkor mondd ki, hogy nem megy, és engedd el végleg.

2023. márc. 20. 12:07
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Arra azert figyelj kerdezo, hogy ezt az ujrakezdett kapcsolatot ne arra hasznald, hogy bosszut allj a multert. Tudom nehez, de ez mindenkinek, foleg a gyerekeiteknek rossz lenne. El kell dontened, hogy meg tudsz-e bocsatani, egyebkent nincs ertelme.
2023. márc. 20. 12:45
 5/8 anonim ***** válasza:
53%

Szeret a francokat. Inkább az van, hogy rájött jobb vagy mint a másik pár pasas. Plusz amit írsz. Ne aggódj, ha egyszer megcsalt és most a te ágyadban feküdhet, akkor legközelebb is megteszi. Max ügyesebb lesz. Nem csodálom, hogy nem bízol benne. Én biztos nem fogadtam volna vissza. Magamért. Kellene a francnak az ideg, hogy vajon megcsal-e vagy nem.

32/N

2023. márc. 26. 22:15
 6/8 anonim ***** válasza:
Szia!
2023. márc. 26. 22:42
 7/8 anonim ***** válasza:

Szerintem is rossz, hogy a bizalom megcsappant. Esetleg egy párterápiára érdemes lenne elmenni, ill. talán mehetsz egyénire is előbb, hogy magaddal tisztában legyél.

Létezik olyan is, hogy valaki poliamor, vagyis egyszerre több személybe is tud szerelmes lenni. Ezzel sincs gond, ha ezt tisztességesen játssza, elmondja, és megbeszéli, hogy ilyen, és olyan kapcsolatban szeretne élni, ahol ezt megélheti, és a másiknak is joga van ehhez.

Ha belementek egy párkapcsolatba ismét, akkor viszont tiszta lappal érdemes. Talán én azt mondanám, hogy nem tartod kizártnak, de hogy újra szilárd alapra helyezzétek a kapcsolatot, ne siessétek el, előbb a terápia, gondoljátok át újra, legyen jöjjetek egyenesbe, aztán utána döntötök, hogy van-e bizalom, vagy nincs, és ha van, és összejöttök, akkor tiszta lappal tegyétek, senki ne hánytorgasson fel senkinek semmit.

2023. márc. 27. 09:53
 8/8 anonim ***** válasza:
Lehetséges, hogy ràjôtt, hogy mégis Te vagy az igazi! Szerintem tùl van màr ezen az „ingatag idôszakon“!
2023. márc. 31. 07:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!