Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy higgyem el, hogy tényleg szeret, megváltozhatott?

+1
Ugyanebben vagyok....az a rohadt bizalom ha egyszer elmúlik, isten nincs aki újra visszaépíti.
Engem is a barátnőm csalt meg.

Ő honnan tudja, hogy te szereted? Te is kerestél mást. Le is írod, hogy a csok miatt (is) békültél ki. Te meg nem bújsz, nem hízelegsz, csak húzod az orrodat, hogy biztos nem is szeret.
Lehet, hogy ez a pofon kellett neki, hogy meg tudja becsülni azt, amije van. Láthatóan igyekszik. Te is békülni akartál. Most mégis a múlton rugózol, és elrontod a jelent. Döntsd el, hogy neked mennyire fontos ez a házasság, és vagy tényleg lépj túl a múlton, vagy ha ennyire nem bízol benne még nem hiszel az érzéseiben, akkor mondd ki, hogy nem megy, és engedd el végleg.

Szeret a francokat. Inkább az van, hogy rájött jobb vagy mint a másik pár pasas. Plusz amit írsz. Ne aggódj, ha egyszer megcsalt és most a te ágyadban feküdhet, akkor legközelebb is megteszi. Max ügyesebb lesz. Nem csodálom, hogy nem bízol benne. Én biztos nem fogadtam volna vissza. Magamért. Kellene a francnak az ideg, hogy vajon megcsal-e vagy nem.
32/N

Szerintem is rossz, hogy a bizalom megcsappant. Esetleg egy párterápiára érdemes lenne elmenni, ill. talán mehetsz egyénire is előbb, hogy magaddal tisztában legyél.
Létezik olyan is, hogy valaki poliamor, vagyis egyszerre több személybe is tud szerelmes lenni. Ezzel sincs gond, ha ezt tisztességesen játssza, elmondja, és megbeszéli, hogy ilyen, és olyan kapcsolatban szeretne élni, ahol ezt megélheti, és a másiknak is joga van ehhez.
Ha belementek egy párkapcsolatba ismét, akkor viszont tiszta lappal érdemes. Talán én azt mondanám, hogy nem tartod kizártnak, de hogy újra szilárd alapra helyezzétek a kapcsolatot, ne siessétek el, előbb a terápia, gondoljátok át újra, legyen jöjjetek egyenesbe, aztán utána döntötök, hogy van-e bizalom, vagy nincs, és ha van, és összejöttök, akkor tiszta lappal tegyétek, senki ne hánytorgasson fel senkinek semmit.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!