Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párom babánk születése óta vajon miért nem közeledik hozzám férfikét és a babával sem nagyon foglalkozik lehet van valakije és megcsal minket elakar hagyni minket?
Van, akit nem visel meg a szülés látványa premier plán és van, akinek egy életre elmegy a kedve a nőtől. Ennek fényében kéne bevinni apukát apásszülni. Ez sajnos benne van a pakliban, személyesen is ismerek ilyen házaspárt, akik többet nem feküdtek le, miután meglett a kislány, ezért váltak el.
Ettől még hogy a gyerekéhez miért így viszonyul, azt nem tudom.
Az apás szülésnél apa nem anya lába között áll hanem a fejénél.
Maximum a magzatmázas babát láthatta.
Egyébként nekem még friss az élmény, nem ezért nincs szex és nem ezért mennek tönkre a kapcsolatok.
Az előzőkhöz képest alig tudunk a férjemmel kommunikálni, mert vagy ő dolgozik vagy itthon van de altatok vagy mikor 2 szót váltanánk elkezd sírni a gyerek.
Rohadt nehéz.
Szexelni is havonta 1-2x szoktunk de még számolni se tudom, világomról nem tudok...:D
Mondjuk nálunk nem csökkent a vágy, de a kedv meg az energia igen...
Férjem is depressziós lett pedig ő se látott semmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!