Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párom babánk születése óta vajon miért nem közeledik hozzám férfikét és a babával sem nagyon foglalkozik lehet van valakije és megcsal minket elakar hagyni minket?
Figyelt kérdés
Próbáltam vele erről beszélni mindig az a válasza hogy nincs semmi baj és csak terel úgy hogy neki sok volt amit látott de szerintem nem mond igazat és szégyen hogy a fiával sem akar foglalkozni tisztába tenni már két hónapja mióta szültem2023. márc. 19. 18:01
11/23 anonim válasza:
"Kedveskedsz neki mint férfi a nővel?"- a kerdezo a no!
12/23 anonim válasza:
10-es a gyerekkel meg foglalkozhatna azert.
13/23 anonim válasza:
12! Nyilván. A gyerek nem tehet semmiről. De ugye nem ismerjük a hátteret. Akarta-e a gyereket vagy anyuka erőszakolta ki stb.
A férfiak többsége (aki szeretne gyereket ugye...) nem fogja leszarni a saját fiát akkor sem, ha anyukával nem jó a viszony.
14/23 anonim válasza:
Azt nem csodálom ha megviselte, a szülés gusztustalan. Ha tényleg végignézte, az nagyon rossz ötlet volt. Szerintem megundorodott , van ilyen. Szerinted miért válnak annyian a gyerekvállalás után alig pár évvel? Csak a volt osztalytársaim fele elvált már, mire a gyerek oviba ment.
15/23 anonim válasza:
Kerdezo, errol a paroddal kellene beszelni es oszinten elmondani, hogy mennyire zavar ez es vele megbeszelni, hogy neki mi a gondja. Mashogy nem fog menni.
16/23 anonim válasza:
Ha végignézte akkor nem csoda hogy nincs gusztusa🤮. Egyáltalán akarta a gyereket, tervezett volt? Vagy csak kész tények elé állítottad, hogy terhes vagy, és elvetetni sem fogod? Mert ilyenkor is előfordul, hogy a rákényszerített helyzet miatt nem érdekli a gyerek a pasit.
17/23 anonim válasza:
2 hónap az semmi. A lányomat 3 hónapos koráig csak úgy mertem megfogni ha a kezembe adták, fürdetni pedig talán 1 évesen fürdettem először.
18/23 anonim válasza:
Edesistenem! Apuka nem a szulo no laba kozott all, hanem a fejenel, altalaban semmi gusztustalant nem lat. A nonek az egeszet elszenvednie kell, nehogymar szegeny apukat megertsuk, ha elhqnyagolja a csaladot csak azert, mert jelen volt. Gondolom egyebkent nem volt kotelezo bemennie.
19/23 anonim válasza:
Érdekes, az en férjem is vegignézte a szülést, megis ugyanúgy kíván engem. Ugyanis ő igazi férfi, nem egy duzzogó kisfiú. Ez a különbség.
20/23 anonim válasza:
17. Elég szomorú, hogy így állsz hozzá a saját gyerekedhez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!