Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi történik velem, miért nem kívánom a szexet, miért menekülök a szextől mostanában, megöregedtem?
Nem akarom az ördögöt a falra festeni, de lehet hogy valami baj a kapcsolatban van. Szereted, csak már nem kívánod. Előfordul. Nekem is ez volt, pedig én csak 23 vagyok.
Testsúlyod rendben van? Sport? Vagy valami stresszes mostanában?
Meg kell nézetni a laborban a tesztoszteronszintedet és más egyéb laborértékeket sem ártana. Ha alacsony a tesztoszteronszint, az okozhat ilyesmit. Esetleg vitaminhiány is lehet.
Vagy csak részedről elmúlt a rózsaszín köd, most állnak vissza a hormonjaid a normál szintre a kezdeti "izzásból". Neked lehet hogy a mostani lenne a tényleges libidód (neki meg több kellene).
Vagy egészségügyi probléma áll a háttérben, vagy tényleg a kapcsolatotokkal van valami gond.
Exférjemnél ugyanezt éreztem a vége felé, női szemmel jó pasi, jól néz ki, de nem kívántam.
Válás után több randim is volt, a libidómmal biztosan nincs probléma.
Nem biztos, hogy esetedben is így van, én csak a saját tapasztalatomat írtam le.
Szerintem első körben vizsgáltasd ki magad, és ha kizárják az alacsony tesztoszteron-szintet, és más egyéb problémát, abban az esetben foglalkozz a kapcsolatotokkal...
Beszéljétek át ezt, és döntsétek el, hogyan tovább.
Ez az állandó baszásvágy konkrétan tönkreteszi az embereket.
Én néha kívánom a gombát, néha rá sem tudok nézni. Senki nem küld el emiatt orvoshoz. Na de hogy valakinek kevesebb kedve legyen töcskölni? Az hallatlan kérem, beteg, embertelen, rendes férfinak a tűzcsapokat az utcán is illik megbaszni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!