Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mérhetetlen gyűlöletet érzek iránta, Ugye már nem szeretem?
A barátommal 6 hónapig voltunk együtt, én nagyon szerettem egészen addíg amíg szakitott velem. Ésszerű okot nem is mondott, csak hogy jobb lesz ez így mindkettőnknek. És vége.
Azt tudni kell, hogy előtte is szakított már egyszer amolyan külső ok miatt(családi okokra hivatkozott, hogy neki a kapcsolat miatt nagyon sok veszekedés van otthon), Akkor én megkerestem, és kibékültünk. De mostmár végleg vége.
Én azótta mérhetetlen gyűlöletet érzek iránta(pedig addig nagyon szerettem, vele akartam az életemet leélni, család, gyerek ).
Ő felvetette szakítás után, hogy találkozhatnánk néha, amiről én hallni sem akarok természetesen.
[..]Mérhetetlen gyűlöletet érzek iránta, Ugye már nem szeretem?[..]
hát ez meg mi?
velem is volt már ilyen...a haverjai miatt hagyott el:S((
én is gyűlöltem nagyon:S amikor viszont megláttam az utcán rájöttem h azért gyűlölöm mer még mindig szeretem,mer különben közömbös lenne ha már nem szeretném:S:(
1. Megcsalt. Nagyon valószínű!
2. Nem azért, hány évesek vagytok?
"neki a kapcsolat miatt nagyon sok veszekedés van otthon"
3. Én nem jöttem volna össze vele újra a helyedben...
4. Ne találkozz vele újra! Hidd el, ezzel magadat óvod meg a szenvedéstől.
"A szeretet ellentéte nem a gyűlölet, hanem a közöny."
Szóval...szerintem még mindig szereted...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!