Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok/nők, mit tennétek ilyen esetben?
Figyelt kérdés
A párod sosem iszik.
Te szereted a finom italokat, de könnyen becsípsz.
Ha a férjed, minden nap piával kínálna, azt kedvességnek vennéd, vagy sem?
Innen a kérdés ötlete: https://www.youtube.com/watch?v=vvMNeq4AW1k
2023. márc. 18. 17:16
1/15 anonim válasza:
"Te szereted a finom italokat, de könnyen becsípsz."
Nem, én absztinens vagyok, mindig is az voltam.
2/15 anonim válasza:
Ha ő nem iszik velem, abban az esetben minimum furcsa lenne.
4/15 anonim válasza:
Nem erőltetném rá a helyedben.
Ha nem szeretne inni akkor max ha úgy van akkor te magad iszol.
De ez mind megbeszélés kérdése.
5/15 A kérdező kommentje:
Na jó, de meló után egy sörike? Hideg estén egy forró itóka? Egy hűsítő a napozáskor? Na...
2023. márc. 18. 17:25
6/15 anonim válasza:
Ha azért itatna állandóan, mert szereti, mikor be vagyok csípve, akkor nem engem szeret. Amellett ha ezt sokszor csinálná, akkor felmerülne bennem, hogy mennyire érdekli őt az egészségem, ha minden nap itatna csak azért, hogy olyanná váljak, amilyen nem vagyok. Képes lenne belőlem alkoholistát csinálni, csak mert szerinte jól áll nekem a becsípettség. Mennyi ideig csípnék be 1 piától, ha rendszeresen innék?
7/15 anonim válasza:
Forró tea, hideg limonádé. Nem kell alkohol.
8/15 anonim válasza:
Erre van egy angol szó, enabler. Aki a függő személyt függésben tartja, segíti az adagja beszerzésében. Bármilyen függésre értendő.
9/15 anonim válasza:
#5: világéletemben undorodtam az alkoholtól. Minek fogyasszak folyékony mérget, ha már a szagát is utálom, az íze miatt meg konkrétan ihatatlannak találom?
10/15 anonim válasza:
#8: ez amúgy nem számít bűncselekménynek, ha már itt tartunk?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!