Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lányok nők! Miért nem kell...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok nők! Miért nem kell nektek a rendes figyelmes pasi aki oda vissza van értetek?

Figyelt kérdés
Unalmas?
2023. márc. 18. 10:19
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
100%
Viszont, ha o nem teged akar, akkor nincs mit tenni. Erzelmeket nem lehet eroltetni.
2023. márc. 18. 11:55
 22/31 anonim ***** válasza:
100%

Ez az "akarás" lehet riasztó is, a birtoklás(tól való félelem) miatt...

Vagy amikor annyira belemászik valaki a másik határaiba (megérinti, beleiszik az italába, hozzányúl a dolgaihoz) amiatt, hogy a másikat közel érezze magához, hogy épp ezzel ijeszti el.

2023. márc. 18. 12:11
 23/31 anonim ***** válasza:
100%
Ez a rendes ez olyan alap. Meg amúgy is milyen a nem rendes? Legyek bunkó a saját párommal vagy mi? 😅 Olyan dolgot hozol fel erényként, ami egy kapcsolatban alap. Kb mintha azt mondanám, hogy amúgy rendes vagyok vele, mert ha kimegyek a szobából, égve hagyom neki a villanyt, hogy ne sötétben legyen 😅🤣
2023. márc. 18. 12:25
 24/31 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon sok ember menekülni kezd attól ha a másik túlságosan ragaszkodni kezd. Azt az érzést kelti, hogy a másik fölénk emelkedik, elvesz valamit, elnyom, és feladatot támaszt azzal, hogy meg kell felelni az ő rajongásának. Azt bárki is nehezen hiszi el, hogy őérte igazán rajongani tudsz minden létező tulajdonságával együtt, a legtöbb ember nem tartja ehhez elég értékesnek önmagát. Vagy nem ismered még, vagy nagyon elveszett vagy. Mindkét eshetőség felébreszti a veszteségtől való félelmet. Más iránt nem tudnál-e ugyanúgy rajongani ahogy őiránta?

Én mindig azokkal a lányokkal jöttem csak ki jól, akik simán csak jól érezték magukat velem, mihelyt a másik idealizálni kezdett, rosszul éreztem magam.

Akikkel közös élményeid tudnak lenni (nem is kell mind jó legyen, a közös megélés a fontos) az sokkal erősebb kapocs mint bármelyik fél eszmei rajongása.

2023. márc. 18. 12:27
 25/31 anonim ***** válasza:
100%
Az előzőhöz írom még, hogy aki nem utál, vagy nem idegbeteg az rendes. Sőt, szereti az állatokat, díszít fát karácsonykor, néha boldog néha nem, két füle van és nem szatyor.... Ilyenek az emberek, ebbe semmi nincs. Az kelti fel a figyelmet ha pl valami érdekeset csinálsz, érdekesen de átláthatóan gondolkodsz valamiről, és ha tudtok ezekben a dolgokban kapcsolódni egymáshoz.
2023. márc. 18. 12:32
 26/31 anonim ***** válasza:
100%

Rendesnek és figyelmesnek lenni alap dolgok egy párkapcsolatban, és alapjába véve bármilyen emberi kapcsolatban is. Nagyon furán jönne ki ha mondjuk pont hogy bunkók vagy figyelmetlenek lennénk a barátainkkal és a párunkkal. Meg úgy általában, ismeretlen emberekkel is rendesek szoktak lenni az emberek.

Másik részről az érzelmeinket nem tudjuk kontrollálni, hogy ha beleszakadok akkor sem tudok szeretni valakit, csak azért mert én azt akarom. Ez nem tudatosan jön, vannak olyan emberek akikkel szemben kialakulnak az érzelmek, van akikkel szemben nem. Én is nagyon sok kedves, aranyos személyt ismerek akikkel teljesen egy húron pendülünk, ugyanolyan a humorunk és az érdeklődési körünk, mégsem szerettem beléjük. Szeretem őket emberileg, de nem romantikus értelemben.

Másik részről nagyon nem mindegy hogy mit jelent a rajongás valaki számára és hogyan fejezi az érzelmeit. Egy egészséges mennyiségű rajongással nincs semmi baj, mindenki szereti a törődést és bókokat. De ráakaszkodni a másikra, minden percet vele tölteni, minimális ismerettség után már a házasságot tervezni nagyon taszító. Olyan mintha le akarnád korlátozni a másikat, vagy birtokolni akarnád.

Egyszer volt szerencsém ilyen emberhez, hála az Isteneknek hogy vége lett hamar. Van az a fajta ragaszkodás meg kisajátítás ami egyenesen félelmetes is...

2023. márc. 18. 12:42
 27/31 anonim ***** válasza:
100%
Nekem rendes figyelmes pasi a barátom, és együtt vagyunk 2 éve. Nem is akarok másmilyet. Ehhez kell egy érzelmi érettség.
2023. márc. 18. 13:28
 28/31 anonim ***** válasza:
74%
#27 Mihez kell szerinted érzelmi érettség? Ahhoz, hogy valaki rendes és figyelmes legyen vagy ahhoz, hogy ne akarj másmilyet? Nagyon nem mindegy.
2023. márc. 18. 14:57
 29/31 anonim ***** válasza:
100%
Annak a kedvesseget tudod elfogadni es ertekelni, akihez vonzodsz. Termeszetes, hogy ilyen esetben jo, ha a masik rendes, kedves. Ha viszont nem, akkor csak idegesito.
2023. márc. 18. 15:02
 30/31 anonim ***** válasza:
0%
Ronda vagy es puhos dagadt. Lehuzni jo volt,de szexelni nem fog veled. Inkabb kidob.
2023. márc. 20. 00:06
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!