Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeretőként vágyott rám, barátnőként már nem?
8 hónapig voltunk szeretők. Akkor állandóan kívánt, akármi volt, szexelt velem.
Most már egy ideje ő a barátnőm, és a szexuális vágya eltűnt. És össze is költöztünk.
Hetente kétszer már sok neki. Jogosan érzem, hogy kb átb.szott, mert minden másra jó vagyok, csak erre nem.
Ha felhozom a témát, akkor már unja, hogy állandóan ezt ragozom....
Ti mit tennétek? Lassan már a szakításon gondolkodok.
Ne lassan gondolkodj rajta, hanem szakíts!
Őt csak az izgatta, ami tiltott. Most már nem (te) vagy érdekes. Ha izgalomra vágyik, téged is meg fog csalni. Nőként írom, hogy van ez a típusú nő, aki erre gerjed, és sose fog megváltozni.
Ne pazarolj rá több időt, nem érdemli meg.
"És össze is költöztünk."
Lehet, hogy olyan dolgokat is meglátott, amik nem tetszenek neki. Maga a változás, az együttélés is lehet stresszes - alkalmazkodás, napi teendők megosztása stb.
Most is olyan kedves, figyelmes és vonzó vagy számára, mint korábban? Van kedve hozzád bújni, van időtök időnként csak egymásra figyelni?
Nálunk is az összeköltözés után lett jóval kevesebb a szex. Addig napi szintű volt, most már csak kb. havi kettő, esetleg három. A különbség csak az, hogy ez mindkettőnknek rendben van, nekünk ez elég is.
Az összeköltözés azért elég komoly lépés, ahogy előttem is írják, itt ár kijönnek a kevésbé pozitív tulajdonságok is. Még az érzés, hogy a másik most már úgyis mindig itt van. Ez jobb nem lesz szerintem, ebből előbb-utóbb szakítás lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!