Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elfogadnátok ha szülés után felajánlaná a férjetek az intim plasztikát?
#13 a lent rendbetett vagyok, asszem a 9.
Mi az hogy a férjem "lehetőséget adna rá"? Mi ez a leereszkedő szöveg? Szánalmas... Hol élsz te?
Azt csinálok a testemmel amit én akarok. Lehetőséget meg az orvosok adnak, pl esetemben azt hogy elálltam a pertől és nem kellett fizetnem a műtétért (nem Mo. egyébként).
Ha megműttetem majd a melleim, vagy bármi mást, semmihez nem kell az hogy a férjem "lehetőséget adjon rá".
Incel vagy-e kérdező? :D
18. Én olyat ajánlottam amit adott esetben egy nő is akarhat. A körülmetélés nagyon nem ez. Mondjuk én belemennék, független attól hogy a párom akar e bármit plasztikázni. Tehát nem cserébe!
Egy zsirlszivást, vagy pláne helybeültetést szerintin sok férfi elfogadna.
23. Hát ennek fuss neki mégegyszer. Szó nem volt arról hogy a nő nem akarja akkor is “kell” menni. Fordított helyzetben ha a férfi nem akarja miért kéne?
Amúgy ez érdekes, van hogy egy nő tényleg nem szereti a fitymát?
#24 Mindenképp nagyon óvatosan fogalmazz, és előbb várd meg, amíg ő felhozza, hogy mondjuk zavarja a melle. Én akkor mondanám, hogyha zavarja, akkor mit szólna hozzá, ha összeszednétek rá a pénzt, hogy megcsináltassa.
Csak úgy, ha őt nem is zavarja, akkor nagyon rossz az az üzenet, hogy pénzetek sincs rá, de téged annyira zavar, hogy ezért kevesebb időt töltesz vele és a gyerekkel, csakhogy este az ágyban ne azt kelljen nézned.
24
Ne az itteni válaszokat nézd, hanem a párod,őt ismered,tudod hogy zavarja e a testének a változása.Ha igen mennyire.Ha beszélgettek, akkor az a lényeg ő mit gondol önmagáról és arról ami változott.
24 a világ leghiúbb lénye vagyok. Én magam fogom észrevenni ha renoválásra szorulok, nem a férjemnek kell szólnia hogy mi a hervasztó rajtam. Ez amúgy rohadt kiábrándító és megalázó lenne.
Odalent mindenekelőtt egészségügyi beavatkozás történt és senki sem kérdezte a 'zuramat és parancsolómat ezzel kapcsolatban.
A mellem észre fogom venni ha csúnya lesz szoptatás után és magam fogom eldönteni hogy megcsináltatom. Ha a férjem fel is ajánlja hogy kifizeti, azt se kell így túldramatizálni hogy lemondás meg túlórák, mert nem ver földhöz egyikünket sem egy ilyen kiadás.
26-27 nincs a kérdezőnek párja. Csak nőket fikázni jött :)
"Amúgy ez érdekes, van hogy egy nő tényleg nem szereti a fitymát?"
Fúj, azon mit lehet szeretni? El kell fogadni, hogy ott van.
Nekem speciel a herék se tetszenek, de mit lehet tenni? Így néz ki a férfi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!