Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért jön mindig egy harmadik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért jön mindig egy harmadik fél?

Figyelt kérdés
Miert van ez folyton, mar kezdem feladni hogy sose lesz normális kapcsolatom. Minden tökéletes es akkor jon egy harmadik fél és belerondit az egeszbe, kezdodnek a titkolozasok, hazudozasok atveresek. Nőkneknek miért nem eleg egy pasi? Miért kell még a barátjuk hàta mögött randizgatni??? Miért csinaljatok ezt? Olyan nehez annyit mondani hogy "bocsi nem". Pont az ilyen nok miatt van ennyi segfej pasi mert azzá teszik.
2023. márc. 16. 00:31
 1/6 anonim ***** válasza:
89%

Ez az általánosítás nem a legjobb eszköz. Így csak a saját összképed rombolod.

Ez egyébként sem nem kérdése, hanem személyiség kérdése.

2023. márc. 16. 03:40
 2/6 anonim ***** válasza:
73%

Ne aggódj, férfi is van bőven, aki gyáva kimondani, hogy vége.

Amúgy le is buktak a csajok, vagy amikor nagyon gyanúsak lettek dobtad őket, tehát nem volt egészen biztos a megcsalás?

Ahol megcsalás van, ott a megcsaló félnek valami mégsem olyan tökéletes, ezt mindenképp be kell látni és elgondolkodni, mi lehetett az. Az ilyenek amúgy csak nem állnak eléd, hogy ezt közöljék. Több kommunikációval, problémafeltárással (minden kapcsolatban vannak) tudod esetleg csökkenteni erre az esélyt, és azelőtt véget vetni a kapcsolatnak, mielőtt a másik félre lépne. Vannak exeim, akik annyira nem beszéltek problémákról, hogy már túl szép volt ahhoz, hogy igaz legyen. Nem véletlen exek. El kell kerülni azokat, akik nem képesek neked nyíltan véleményt mondani, őszinték maradni akkor is, amikor nem értenétek egyet.

2023. márc. 16. 04:02
 3/6 anonim ***** válasza:
87%

Hidd el nekem,hogy új ember csak ott tud gyökeret verni,ahol megrepedt a kapcsolat.Olyan ez,mint a sziklán egy növényke.Repedés,odafúj a szél egy magot,növöget aztán egy nap hopp,szétrepeszti a sziklát.

Sajnos ma már nem megbeszélik,megoldják a problémákat,hanem harmadik után néznek,vagy azonnal szakítanak.

Három olyan párkapcsolattal a hátam mögött írom,ahol velem szakítottak,egy harmadik miatt.Ráadásul megoldható gondok miatt,de ezt nem kommunikálta le a párom.

És még egy valami,ha egy kapcsolatban nincsenek viták,ha minden nagyon szép - akkor ott robbanni fog előbb utóbb.Mint nyári vihar előtt a mozdulatlan levegő és az elhallgatott madárdal !

2023. márc. 16. 05:54
 4/6 anonim ***** válasza:
58%
Miert hiszik azt h rossz kapcsolqt kell megcsaláshoz? Annyi is elég ha a másik épp nem ér rá.
2023. márc. 16. 07:05
 5/6 anonim ***** válasza:
92%
Rossz embert választottal. Ha futószalagon csak ilyenek jönnek, akkor nem is tanultál belõle. Mondom úgy, hogy engem is megcsaltak korábban, de rájöttem, hogy mi volt az amire én nem figyeltem az ismerkedéskor.
2023. márc. 16. 07:55
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Ha rendszeres, akkor a hiba nálad van.
2023. márc. 16. 08:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!