Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak, ha a barátnőmmel minden klappol, a szexet kivéve?
Nagyon jól kijövünk egymással, talán sose éreztem azt hogy valakivel ennyire egy hullámhosszon lennénk. Ő az az ember akivel simán együtt tudnék élni. Fél éve vagyunk együtt. Viszont a szex kezd teljesen ellaposodni a részemről. Attól félek, mindketten másmilyenre vágyunk. Én szeretem egy kicsit vadabban, gyorsan, világosban, hogy lássam a gyönyörű testét, ő viszont pont az ellentétem. A legtöbbször este, vaksötétben akar szexelni, és akkor is misszionáriusban, lassan, óvatosan. És ígyis egy jó 15-20 perc amíg orgazmusa lesz, viszont így meg nekem nehézséget okoz hogy végig kemény maradjak. Ez meg eléggé frusztrál.
A fintor az egészben, hogy az exemnél pont az ellentéte volt: a szex csodás volt, viszont mi totál nem illettünk össze. Na de visszatérve a mostani kapcsolatomra, mit tudok tenni, ha szeretem a barátnőm?
Beszéltem már vele erről, és tök megértően állt a témához, de ez eléggé patthelyzet, mert nyilván nemakarok neki rosszat.
Én is inkább az ilyen szexet szeretem, mert így el tudok lazulni, és nekem is kb 15 perc kell az orgazmushoz :)
A bummbele szextől nem tudok elmenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!