Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez miért lehet?
Szóval az van, hogy már a 4. párkapcsolatomban vagyok zsinórban ahol úgy érzem elhanyagolnak. Az előző 3 párkapcsolatom úgy nézett ki, hogy megvolt az ismerkedési fázis, szimpatikusak voltunk egymásnak, szerettük volna a párkapcsolatot. Mikor átléptünk a párkapcsolati fázisba akkor kezdődtek a problémák. Úgy éreztem, hogy egyáltalán nem érdeklem őket. Csak akkor találkoztunk amikor én kezdeményeztem a randit, folyamatosan 1 szavas válaszokat írtak messengeren. Az sem hatotta meg őket különösebben mikor szakítottunk. A mostani párkapcsolatomnál is ezt érzem. A lány még akkor sem örült különösebben mikor ajándékot vettem neki nőnapra. Szóval nem igazán értem mi történik. Én cseszek el valamit? Változtatnom kellene a mentalitásomon, hozzáállásomon? Vagy szimplán csak pechem van?
Sajnálom, ha egy kicsit szárazra sikerült az írás. Igyekeztem a lehető legjobban átadni. Köszönöm a válaszokat.
25/F
Vszínű csak peched van
A kapcsolat elején minden nap akarunk találkozni a párunkkal, mert uj , jó szép minden
Figyelj már az elejen , ha nem akar találkozni vszínű nem neked való a csaj
N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!