Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez miért lehet?
Figyelt kérdés
Szóval az van, hogy már a 4. párkapcsolatomban vagyok zsinórban ahol úgy érzem elhanyagolnak. Az előző 3 párkapcsolatom úgy nézett ki, hogy megvolt az ismerkedési fázis, szimpatikusak voltunk egymásnak, szerettük volna a párkapcsolatot. Mikor átléptünk a párkapcsolati fázisba akkor kezdődtek a problémák. Úgy éreztem, hogy egyáltalán nem érdeklem őket. Csak akkor találkoztunk amikor én kezdeményeztem a randit, folyamatosan 1 szavas válaszokat írtak messengeren. Az sem hatotta meg őket különösebben mikor szakítottunk. A mostani párkapcsolatomnál is ezt érzem. A lány még akkor sem örült különösebben mikor ajándékot vettem neki nőnapra. Szóval nem igazán értem mi történik. Én cseszek el valamit? Változtatnom kellene a mentalitásomon, hozzáállásomon? Vagy szimplán csak pechem van?
Sajnálom, ha egy kicsit szárazra sikerült az írás. Igyekeztem a lehető legjobban átadni. Köszönöm a válaszokat.
Elmondtad bármelyiknek is, hogy mi bánt? Vagy csak várod, hogy kitalálja, mit hogy szeretnéd? Velük kellene ezt lekommunikálni.
2023. márc. 14. 18:19
2/13 anonim válasza:
Lehetséges, hogy valamiért ugyanazt a típusú nőt választod, ezért a séma is hasonló. Ismerkedéskor még látnak esélyt a kapcsolatra, később kiderülnek olyan dolgok, amelyek miatt úgy érzik, mégsem akarják folytatni. Valahogy ebből a sémából kellene kilépned, talán akkor sikerül egy hosszabb távú kapcsolat.
2023. márc. 14. 18:21
3/13 A kérdező kommentje:
#1 A mostani lanyt kivéve eddig az összesnek. A válasz annyi, volt, hogy nekik a heti 1 randi bőven megfelel és ne akarjam már megszabni milyen legyen a személyiségük. Volt aki leírta, hogyha nem tetszik a jelenlegi felállás akkor nyugodtan szakítsak vele :D. Lassan kezdek belefáradni. Elvileg a férfiak azok akik belesz*rnak egy kapcsolatba (a nők szerint), de úgy látszik nálam valtoznak a szerepek.
2023. márc. 14. 18:27
4/13 anonim válasza:
Ezt így nehéz megmondani, hogy mitől lehet. Nyilván kellene több infó, hogy te milyen vagy, hogyan viselkedsz a kapcsolatban. Milyenek a lányok, mikor megismered őket? Nem lehet sejteni, hogy ilyen típusúak? Lehet, hogy már akkor is van jelek, csak te nem veszed észre és belesétálsz ugyanabba a csapdába. VAgy eleve ilyenekhez vonzódsz, mert mondjuk a családodban is hasonlóakat éltél meg, elhanyagoltak érzelmileg. Pszichológus tudna segíteni ezeket átgondolni.
2023. márc. 14. 18:30
5/13 anonim válasza:
A többi válaszolóval ellentétben megmerem kockáztatni hogy te vagy a hibás. Szerintem ön csahol a lányok után, bár ez egyenlőre még csak feltételezés mert erre nem tértél ki. A nőknek talán fejletebb a szociális skilljeik .
2023. márc. 14. 18:39
6/13 A kérdező kommentje:
#5 Az egyik mondatban tegezel, a másikban magázol. Döntsd el melyik legyen :D. Én csaholok a lányok után? Wow. Bocs, hogy nem tartom normális dolognak azt, hogy csak heti egyszer akar velem találkozni úgy, hogy elvileg más dolga nincs is azon a héten. Mindezt úgy, hogy már leírta egy párszor, hogy így meg úgy szeret. Így működne egy párkapcsolat? Valahogy olyan komolyanvehetetlen ez. Milyen szociális skilekről beszélsz :D? Az számít fejlettnek, hogy én tudok érdekes dolgokat kérdezni és témákat felhozni ők meg csak 1 szavas válaszokra és smileykra méltatják? Kicsit ellentmondásos ez, nem igaz? Nem állítom, hogy hibátlan lennék. Rengeteg olyan hibám van amiről tudomásom van és dolgozom rajtuk, biztos van olyan is amiről még nem tudok, de szerintem ha már párkapcsolatban járunk akkor nem kellene telibeszarni a másikat.
2023. márc. 14. 18:53
7/13 anonim válasza:
Azt nem tudom hogy ez miért van, de az biztos hogy nekem sosem volt ilyen párkapcsolatom. Annak ellenére hogy végül szakítottunk, hihetetlen sok szeretet kaptam tőlük és boldog kapcsolatok voltak, nem is értem mi értelme ilyen lagymatag, érzelemmentes kapcsolatban lenni
2023. márc. 14. 19:01
8/13 anonim válasza:
Már biztos hogy úgy táncolsz ahogy a nők fütyülnek. Folyamat írogatsz a nőknek?! Ezzel csak magadat nem tiszteled. És hanyagold az ilyen durva kifejezéseket mint "döntsd el végre" nem az én pi€sám ignorál.
2023. márc. 14. 19:03
9/13 A kérdező kommentje:
#7 Na pont ezaz. Mi értelme? Miért vesztegetik a saját idejüket? Már kezdtem azon is agyalni, hogy lehet az előző kapcsolatukban a csávó rideg és távolságtartó volt velük ezért azt hiszik ez a normális. Bár mondjuk mindenkinek más a normális.
2023. márc. 14. 19:05
10/13 A kérdező kommentje:
#8 Gratulálok ha neked ez jött le haver. Nem írogatok folyamatosan senkinek. Írok egy kérdést/választ aztán várok a reakcióra.
Sajnálom, ha ennyire magadra vetted, de tényleg borzalmas ez a kettősség. Minden összefüggéstől mentes mondatokat hánysz ide elém aztán csodálkozol ha helyreigazítalak :D.
Az utolsó mondatodda bebizonyítottad, hogy csak egy hülye f*sz vagy :D.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!