Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok egy olyan férfiről, aki a barátnője egyetlen képét, bejegyzését sem lájkolja a facebookon, de az edzőnője majdnem minden bejegyzését igen?

Figyelt kérdés
2023. márc. 13. 11:42
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
96%
Ez gáz. Nekem ne mondja senki, hogy az normális aki nem lájkolja a párja képét, de mindenki más képét meg igen. Lehet lepontozni.
2023. márc. 13. 13:11
 12/15 anonim ***** válasza:
Nem kattos magamutogató a csaj hogy minden posztját likeolgassa, azért a 8 ezres órabérér meg te is likeolgatnád.
2023. márc. 13. 15:28
 13/15 anonim ***** válasza:

Lehet hogy az edző edzéssel kapcsolatos dolgokat oszt meg és azt likeolja?

Ez kb olyan kérdés, hogy a kórházba a 70 éves néniket megfürdetem, a barátnőmet meg nem, igazából a 70 éves néniket szeretem?

2023. márc. 13. 15:32
 14/15 A kérdező kommentje:
Nem edzessel kapcsolatos. Sajat magarol keszult kepek.
2023. márc. 13. 15:40
 15/15 anonim ***** válasza:

14-es megmondom őszintén azért írtam a 8-as válaszom,mert te valójában ezt a választ várod, és hogy ehhez bólogassunk, hogy bejön neki az edzőnő.

Szimplán lehet az is, hogy csak felnéz rá, és rajong érte mert jó edző? Sanszos nem?

Amúgy 11-esnek is van igazsága, amúgy a nagy többség akik a nagyvilág előtt is felvállalják egymást, mint pl. közösségi oldal, ott a pasik is ott bandukolnak a barátnő mellett like-okban, vagy közös fotókban :), de vannak olyan kapcsolatok ahol nem akarják köztérré tenni a kapcsolatukat, vagy mert jogosan ez az ő privát szférájuk ez a természetes, vagy mert valami nem kóser a kapcsolatba és a barátnő be van etetve, mert van mellette egy másik is vagy mert olyan a munkájuk és stb. Gondolom az úriember megkérte a barátnőjét, hogy közös képeket ne osszon meg, vagy alapból egy véleményen vannak. Ebből született a 3-as válaszom.

Adott egy pár, vannak közös programjaik, ahol csak a barátnő és a táj van a képen, ergo simán lehetne hivatásos barátnő is aki csak eljátsza a barátnő szerepét, és akit meg ezerrel like-ol a pasi az az igazi barátnő.

De hacsaknem te vagy a barátnő, akkor kérdezd meg tőle, ha meg nem te vagy a barátnő, akkor meg nem is tartozik rád.

2023. márc. 13. 19:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!