Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit lehet tenni?
Azokat a lányokat szeretem, akiken bőven van mit fogni. Tudtam, hogy nekem ez tetszik, eszerint kerestem és találtam meg anno a páromat. Számára elég hamar kiderült, ezt anno megbeszéltük, és úgy láttam rajta, hogy elfogadta.
2 éve vagyunk együtt, és a helyzet igazából egyre rosszabb. Én szeretem, hogy nagy a hasa, puha a combja, stb. Szeretek ilyen helyeken hozzáérni, simogatni, vagy csak gyönyörködni a barátnőmben. De egyre kevesebb mindent hagy. Már szinte ott tartunk, hogy rá sem nézhetek a hasára. Hiába dicsérem nap, mint nap, semmit nem ér.
Így viszont szinte nem is élvezem a szexet. Fantáziálnom kell arról, ami ott van előttem, mert nem nézhetek rá, nem érinthetem meg. Nem tudom ez a bezárkózása összefüggésben van-e azzal, hogy hízott az utóbbi időben, de számomra ez már lassan akkora frusztrációt okoz, hogy a szakításon gondolkozom. Nem szeretek ultimátumot adni, de már lassan itt tartok, mert a párkapcsolat egyik legfontosabb része romlott meg, a szexualitás. Lehet ilyenkor bármit tenni?
Egyébként annyira sok felesleg nincs rajta, 80-85 kg között van valahol.
A bezàrkozást te okoztad.
Egy nő normal esetben a kapcsolat előre haladtával egyre jobban csak ellazul egyre jobban megnyílik es egyre bátrabb lesz és felszabadultabb.
Ahogy szeretik, ahogy bő a bizalma a másik felé, meg az önbizalma is attol hogy szeretve van.
Ha egy férfi mellett egy nő pont fordítva, de egy roncs lesz, félénk gátlásos és bezárkózik, hát akkor ott te nem értesz a nőkhöz
Az ő és családtagok elmondása, valamint az élet egyéb területein való viselkedése alapján ki van virulva mellettem.
Ezért is tippelek arra, hogy az elmúlt időszakban történt 5-10 kiló hízás vette el az önbizalmát, bennem meg ez erősítette fel még jobban a vágyaimat.
Az egyértelmű, hogy nem elégedett magával. Sem most, sem akkor nem volt, amikor összejöttünk. Nagyon sokat dolgozom azon, hogy ez ne így legyen, de úgy érzem semmit nem ér amit teszek
Sok a sérült kb minden dagadt komplexusos. Nehéz lesz nornalisat találnod aki szereti magán azt h egy tenyeres taloas asszonyos test.
Talán az idosebbek már elfogadják magukat.
Bizony az 5os írta le a frankót, egyszerűen nem érzi jól magát a bőrében a túlsúly miatt, ráadásul valljuk be a kövérség egészségtelen.
Miért nem mondod neki, hogy adjon le amennyit szeretne? Ne tömjed (ha azt csinálod) olyan kajákkal, ami még jobban hizlalja. Lehet kompromisszumot kötni, de ha ő vékony alakra vágyik, akkor vagy akceptálod, vagy inkább szakitsatok.
A hízó-fétis (vagy mi a neve) óriási nagy butaság és betegség. Ér neked annyit, hogy fizikailag és lelkileg tönkre menjen az egészsége (bármilyen nőnek)? Akkor kezeltesd magad! Abnormális vágy, önző dolog a másikra nézve. Szégyellhetnéd magad, hogy csak a szex jár az eszedben.
Egy kérdés: ő szeretne fogyni? Esetleg miattad vagy más okból nem teszi?
Az tiszta, hogy nem szereti magát, ezért azt akarja, te se szeresd. Talán jobb volna ezt átbeszélnetek. Egyébként, egy divatos ruhatár, izléses smink nagyon jól tud állni a telt nőkön. Ha ő is egyetért, nézzetek utána, mik állnak jól molett alkatokon. Mert van bőven választék.
#6: Nem etetem.. sosem álltam a fogyása útjába.
#7: Akar fogyni, de nekem olyan, mintha csak mondaná. Annyira minimális, semmit nem számító lépéseket tesz a cél érdekében, hogy semmi nem változik.
Sajnos ez egy ördögi kör. Ruhatárat nem cserél, mert majd lefogy. De nem fogy le, és így meg nem érzi jól magát. Fogyás szintén. Ha én elkezdenék segíteni neki, akkor azzal egy pillanat alatt lerombolnám azt, amit 1,5-2 év alatt felépítettem, hogy nekem így tökéletes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!