Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? Hogyan hozzam helyre a kapcsolatot?

Figyelt kérdés
A második gyerek születése után a férjemmel teljesen elhidegültünk egymással. Nem foglalkozik sem velem sem a kisbabaval. Egész nap dolgozik sokszor este kilencig is. Pedig itthon van home officben. Én nagyon szomorú vagyok emiatt. Próbáltam már vele megbeszélni de a homokba dugja a fejét és azt mondja hogy ne beszéljek hülyeségeket. Az éjszakákat végig sirom. Már nem tudom mit csináljak, hogy kedveskedjek neki. Minden erőfeszítésen érdemtelen. Én próbáltam helyrehozni de nem vevő rá. Nagyon szeretem a mai napig de lassan feladom.
2023. márc. 9. 19:42
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Válj el! Leírták előttem már sokan. Azt bánom hogy felcsilt, te csak dugásra voltál neki jó. Sajnos jön az új hölgy társ akit ugyan így kihasznál. Szánalmas
2023. márc. 10. 09:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!