Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Hogyan hozzam helyre a kapcsolatot?
Abban biztos vagyok hogy nincs szeretője. Nem tudjuk megbeszélni mert nem beszél velem. Most eljutottam oda hogy én is csak akkor szólok ha nagyon muszáj.
Elválni nem szeretnék. Én helyrehozni szeretném csak már nincs több ötletem hogy hogyan. Sajnis a beszélgetés nem vezet célra...pedig ez lenne a titok nyitja
Minden nőnek csak ugy kell gyereket vállalni hogy vállalja azt h akkor is kell ha egyedül neveli fel.
Ezt tanítani kéne
És akkor nem lenne gyerek aki viszi tovább hogy gyereket csinalunk aztan otthagyjuk.
A gyerekek akik ebben felnonek ugyanezt tanulják.
Hogy anya van apa meg nincs. Anya szegény, apa tele van de nem ad a saját gyerekének se, smucig.
Anya gyereket nevel es szomoru, apa menekul tele penzzel nincs a családdal es ugy boldog. Anya szereti apát, apa más nőket szeret.
Ez a csaladminta. Az igazi cukker család.
Ez a boldogság. A norma.
Legyunk hát b.zik is, meg drogozzunk is. Yippi. Apaminta ugye kanyarban. Vagy még az is egyutt szív velük, mert olyan jófej. Csak anya nem. Mert ö a gonosz akit el kell hagyni
Akkor mit akarsz, mit mondjunk?
Húzd ki a fejed a seggedből.
Amilyen hamar tudsz, menj vissza dolgozni. Legyen félretett pénzed, A meg B meg C terved, és ha nem javul a helyzet, legyen nyitott házasság, szerető vagy amit akarsz.
Ha ennyire nem megy a válás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!