Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A barátomat papucsnak hívják...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátomat papucsnak hívják miattam, pedig egyáltalán nem az. Mit tudnék tenni ellene?

Figyelt kérdés

Az előző barátomat (akivel fél évig jártam) egy idő után elkezdték miattam papucsnak hívni a barátai/haverjai... engem nagoyn idegesített:S főleg mert nem is az... A mostani barátommal még csak pár hete vagyunk együtt, de a haverjai elkezdték papucsnak hívni:S lehethogy azért mert miattam jön olyan busszal, amin nincs ülőhely, csak mert akkor együtt tudunk suliba menni. De ez sztem olyan gáz... mert egyértelmű hogyha szeretsz valakit akkor vele szeretnél lenni, és nem pedig a másik busszal amivel a haverjaid mennek. De ez csak egy tipp, leheth azért hívják papucsnak mert sokat van nálam, vagy nem tudom... de én egyáltalán nem értek egyet velük, mert nem papucs, és kicsit(nagyon) idegesít h így hívják, mert ezzel engem szólnak le. Mit csináljak hogy fejezzék be? Hogy védjem meg vagy valami?

17/L

2010. okt. 6. 15:02
 1/7 anonim ***** válasza:
84%

Az élet első fontos szabálya:

SOHA, de soha nem adunk más véleményére!!!!

2010. okt. 6. 15:04
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
elsőnél a pont!
2010. okt. 6. 15:09
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem szorul a védelmedre. :) El tudja dönteni, hogy mit enged meg a barátainak. Ez már csak a férfiak többségének mentalitása, ha valaki sokat van a barátnőjével, rögtön papucs.
2010. okt. 6. 15:09
 4/7 anonim ***** válasza:
67%

Gondolom mert irigyek. Én is az vagyok, de nem vezetem le ilyen hülyeségekkel...

17/F

2010. okt. 6. 15:12
 5/7 anonim ***** válasza:
Ha te akarsz tenni ellene és nem a barátod, akkor halványan csak lehet valami abban, hogy papucs, nem?
2010. okt. 6. 15:42
 6/7 anonim ***** válasza:

mindegyik papucsozik:) csak mikor neki van csaja:D ugyanugy papucskodik és ezt észre lehet venni:)

bár én leszarom hogy ki hogy papucskodik:T

mert énis betudok papucskodni a szerelmemnek:Tneki adok igazat mindenbe:Tés bármit lemondok ha vele találkozhatok

2010. okt. 6. 15:53
 7/7 anonim ***** válasza:

Azért papucsozzák le, mert mióta összejött veled, megváltozott az életmódja. Ezt egy férfi csoport így torolja meg általában... kivéve, ha a színvonaluk egy árnyalatnyival magasabb... :D

Meg ne védd már!

Akkor majd jön, hogy mi van megvéd a mami? :D

2010. okt. 6. 16:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!