Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon bizalmatlan vagyok, mit tegyek?
Tegnap a barátom telefonján nézegettünk kèpeket a nyaralàsàról, és megakadt a szemem egy képen ami még a nyaralás előtt készült egy nappal, amin egy barátjával van nyilvánvalóan egy szórakozóhelyen. A kép hajnali 3kor készült.
Visszakerestem a chat beszélgetésünkben azt a napot, amikor a kép készült, ekkor a barátom azt mondta hogy aznap semmit nem fog csinálni mert másnap korán kell kelnie a nyaralás miatt, másnap reggel pedig azt írta hogy hajnal 5kor felébredt csak úgy.
A problémám az, hogy amikor rámentem a képre a barátom kikapta a kezemből a telefonját és elkezdett velem kiabálni hogy mi a bajom és mit képzelek magamról hogy a telefonját nézegetem. Ekkor megkérdeztem tőle hogy aznap volt e bulizni ő pedig a szemembe hazudott és azt mondta hogy nem, ez csak egy régi kép, és a végén engem állított be hibásnak, hogy én nem bízok benne, ő nem hazudik, és hogy változtassak magamon amiért így viselkedek. A végén nekem kellett bocsánatot kérnem amiért ezt csináltam, pedig mindvégig tudtam hogy hazudik.
Én sem vagyon szent, ezután megnéztem a telefonját és a képet újra, még a helyet is láttam hogy hol készült a fotó, egy szórakozóhelyen. Illetve a lakótársával való üzenetváltását is láttam, hajnal 5kor ért haza, írt neki hogy engedje be.
Természetesen nem az a problémám hogy bulizni volt, hanem nagyon fáj ahogy a barátom manipulál, engem állít be egy hisztis pics@nak és hogy hazudik. Tudja hogy nehezen bízok meg bárkiben is és mindig mondja hogy ő nem csinál semmi rosszat a hátam mögött, eddig hittem is neki, de most nagyon elbizonytalanított. Mindennél jobban szeretem és nagyon nem szeretnék vele szakítani, de egyszerűen tanácstalan vagyok mit csináljak, hiszen ha beszélnék vele erről, akkor megint csak mérges lenne és engem hibáztatna. Arra is gondoltam már hogy beszélek a lakótársával hogy tanácsot kérjek tőle hiszen együtt vannak mindennap ő nagyon jól tudja milyen valójában amikor nem vagyok a barátom körül.
Köszönöm ha végig olvastátok, nagyon hálás vagyok minden tanácsért❤️
"nagyon fáj ahogy a barátom manipulál, engem állít be egy hisztis pics@nak és hogy hazudik."
Ennél jobban össze sem lehet foglalni ezt a típust, irgalmatlan nagy ívben kell őket kerülni, de komolyan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!