Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek el kene mondanom a baratomnak hogy beleneztem a telefonjaba?
Sziasztok! Masfel eve vagyok egyutt a baratommal, fel eve egyutt is lakunk. Nagyon szeretjuk egymast, de nem volt konnyu az elmult idoszak egyikunknek sem es eleg sokat veszekedtunk december-januarban.
Volt januar kozepen egy eleg rossz vitank ahol volt egy pillanat, amikor ultunk az asztalnal es en egy emailt irtam, o pedig elkezdett valakinek irogatni, nagyon vehemensen, es ahanyszor felalltam h hozzak valamit a konyhabol mindig lezarta es elrakta a telefonjat, nagyon egyertelmu volt hogy nem akarja, hogy meglassam kivel beszel. Sosem szokott ilyet csinalni es nagyon fura volt az egesz, mert abbol amilyen ideges volt, biztos voltam benne hogy valakinek a kapcsolatunkrol beszel. Nagyon elveszitettem a kontrollt es megneztem a telefonjat mikor elment zuhanyozni. Sejtettem h kivel beszelt, egyetlen lanybaratja van aki felmerult bennem, rajta kivul senki massal nem szokott a kapcsolatunkrol beszelni meg tanacsot kerni elmondasa szerint. Semmi mast nem nezegettem csak a messengeren megnyitottam a beszelgetest ezzel a lannyal es elolvastam az elso ket uzenetet amit kuldott a lanynak aznap, aztan kileptem mert mar itt iszonyuan szegyelltem magamat amiert ezt csinaltam. Csak annyit olvastam el hogy a lanynak irta hogy na kepzeld el, megint kitort a cirkusz, es h leirta ami miatt elkezdtunk vitazni. Ez nekem oke marmint az rosszul esik h azonnal kibeszeli valakinek a vitankat de en is epp eleg emberrel beszelem at az ilyeneket szoval ez oke, viszont most par napja iszonyu buntudat jott ram amiert beleneztem a telefonjaba. Abban a pillanatban ugy ereztem h muszaj tudnom kivel beszeli ki a kapcsolatunkat, es nem tudtam tisztan gondolkodni, de ettol meg tudom h szemet dolog volt. Viszont azota tisztaban vagyok vele hogy mennyire rosszul erintik ezek a veszekedesek es igyekszem konstruktivabb lenni ha valamit meg kell beszelni es ugy altalaban nem konfrontalni annyiszor. Nem fordult meg ilyen elo hogy a telefonjaba neztem es azota sem csinaltam ilyet tobbszor es tudom hogy nem is fogok.
Korabbi kapcsolatban megcsaltak es van bennem emiatt minimalis bizalomhiany, tudom h ezen dolgoznim kell.
Szerintetek el kene neki mondanom, hogy ezt csinaltam?
Nem kell elmondanod.
Ennél sokkal nagyobb baj van nálatok, ha nem tudtok őszintén beszélni egymással.
Szerintem ne mondd el neki, mert egyrészről semmi kivetnivalót nem találtál, másrészről egy felesleges balhétól kíméled meg magad és a kapcsolatod. Arról nem is beszélve, hogy ha ezt elmondod a barátodnak, teljesen jogosan még kevésbé fog megbízni benned.
Elég ingatagnak tűnik a kapcsolatotok így is, bocsi, hogy ezt írom...
"es van bennem emiatt minimalis bizalomhiany"
Nem ok nélkül. nem szép dolog belenézni, de amit a barátod tett, az sem szebb dolog.
Semmiképp ne mondd el, egyetértek a többiekkel.
Tényleg inkább a kapcsolatra kellene koncentrálni.
"na kepzeld el, megint kitort a cirkusz"
"Viszont azota tisztaban vagyok vele hogy mennyire rosszul erintik ezek a veszekedesek"
Aha, nekem ebből nem az jön le, hogy rosszul érinti, csak rosszindulatúan ki akart beszélni :D
És az csak az utolsó üzenet volt, ki tudja mi volt még ott.
Tipikusan szolgalelkű lány vagy, már meg ne haragudj, a palid beszél ki téged a lány barátjának, még rejtegeti is, de te érzed szarul magad :D
Csatlakozom, hagyd ezt a francba. Nem szép dolog, de ugyanakkor nem is egy tragedia. Viszont ha neki elmondanád, ő 100% hogy nagyobb dologként tekintene rá, mint ami. Valahol amúgy joggal, de egyikőtök sem tökéletes. Senki se.
Valóban nem ezen kéne rugózni, hanem 1 megnézni azt, hogy mi a konfliktus forrása és mit tudtok tenni, hogy rendbehozzátok.
2, vajon miért van az, hogy rengeteg pár ha problémája van a másikkal, nem a partnernek mondja el, hanem valaki tök másnak akinek semmi köze hozzá? Nem mondom, egy külső szemlélő tud néha segíteni, rávilágítani erre-arra, de végülis nem az ő dolga. Szóval dolgozni kell azon, hogy tényleg őszintén tudjatok kommunikálni egymással és MINDENT el tudjatok mondani. Ne az legyen, hogy mással meg tudja beszélni, de veled nem vagy fordítva.
A legtöbb ember amúgy nem képes rá, mert igen ehhez kell munka, önismeret, fejlődés, stb.
Sziasztok! Koszonom szepen a valaszokat mindenkinek! Teljesen jogosan mondjatok hogy melyebben gyokerezik a problema es azon kellene dolgozni.
8. ertem hogy miert latod igy, es ott perpillanat nekem is iszonyu rosszul esett hogy kb panaszkodik valakinek a kapcsolatunkrol, csak aztan elengedtem ezt mert en is beszelek a problemainkrol a barataimnak, es ha o ezeket elolvasna tudom hogy neki sem esne tul jol.
Utolso, igen, teljesen jogos amit mondasz, tenyleg ez lenne a cel hogy elerjuk azt, hogy egymassal beszelunk meg mindent elso koron es nem pedig massal.
Koszonom mindenkinek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!