Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek el kene mondanom a baratomnak hogy beleneztem a telefonjaba?
Sziasztok! Masfel eve vagyok egyutt a baratommal, fel eve egyutt is lakunk. Nagyon szeretjuk egymast, de nem volt konnyu az elmult idoszak egyikunknek sem es eleg sokat veszekedtunk december-januarban.
Volt januar kozepen egy eleg rossz vitank ahol volt egy pillanat, amikor ultunk az asztalnal es en egy emailt irtam, o pedig elkezdett valakinek irogatni, nagyon vehemensen, es ahanyszor felalltam h hozzak valamit a konyhabol mindig lezarta es elrakta a telefonjat, nagyon egyertelmu volt hogy nem akarja, hogy meglassam kivel beszel. Sosem szokott ilyet csinalni es nagyon fura volt az egesz, mert abbol amilyen ideges volt, biztos voltam benne hogy valakinek a kapcsolatunkrol beszel. Nagyon elveszitettem a kontrollt es megneztem a telefonjat mikor elment zuhanyozni. Sejtettem h kivel beszelt, egyetlen lanybaratja van aki felmerult bennem, rajta kivul senki massal nem szokott a kapcsolatunkrol beszelni meg tanacsot kerni elmondasa szerint. Semmi mast nem nezegettem csak a messengeren megnyitottam a beszelgetest ezzel a lannyal es elolvastam az elso ket uzenetet amit kuldott a lanynak aznap, aztan kileptem mert mar itt iszonyuan szegyelltem magamat amiert ezt csinaltam. Csak annyit olvastam el hogy a lanynak irta hogy na kepzeld el, megint kitort a cirkusz, es h leirta ami miatt elkezdtunk vitazni. Ez nekem oke marmint az rosszul esik h azonnal kibeszeli valakinek a vitankat de en is epp eleg emberrel beszelem at az ilyeneket szoval ez oke, viszont most par napja iszonyu buntudat jott ram amiert beleneztem a telefonjaba. Abban a pillanatban ugy ereztem h muszaj tudnom kivel beszeli ki a kapcsolatunkat, es nem tudtam tisztan gondolkodni, de ettol meg tudom h szemet dolog volt. Viszont azota tisztaban vagyok vele hogy mennyire rosszul erintik ezek a veszekedesek es igyekszem konstruktivabb lenni ha valamit meg kell beszelni es ugy altalaban nem konfrontalni annyiszor. Nem fordult meg ilyen elo hogy a telefonjaba neztem es azota sem csinaltam ilyet tobbszor es tudom hogy nem is fogok.
Korabbi kapcsolatban megcsaltak es van bennem emiatt minimalis bizalomhiany, tudom h ezen dolgoznim kell.
Szerintetek el kene neki mondanom, hogy ezt csinaltam?
"csak aztan elengedtem ezt mert en is beszelek a problemainkrol a barataimnak, es ha o ezeket elolvasna tudom hogy neki sem esne tul jol."
Azzal nincs gond, az a nam mindegy, hogy hogyan..
Például, ahogy a palid teszi..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!