Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vélemények erről?
Eddig a 2 eves kapcsolatunk alatt a barátommal 2 szer volt összeveszésünk, ami tartott 2 hetig mindkét alkalom. ( az en “féltékenységem” miatt, regi “barátnő” miatt )
Azalatt az idő alatt a mosolyszünet alatt , bejelölt csomó nőt, mindegyiket ismerni akarta, flörtölt, 1-2 vel el is ment, szexelt is vadul veluk.
En utólag jöttem ra ezekre, miutan visszakérte magát es végül hittem neki hogy en túlzok es neki van igaza. Utana kiderültek ezek a dolgok mert utánanéztem a mobiljában, nem szép dolog, de néha hasznos, ha óriásiak a kételyek.
Belefer ilyesmi a mosolyszünetbe?

Aham. Tehát szerinte ők nélkül vagy féltékeny, miközben ő minden vita után végigkúrja a környéket.
Milyen praktikus! Valahányszor kell neki egy két hetes kúrószabi, elkezdi a vitàt, hogy te vagy ők nélkül féltékeny. Mosolyszünet, szabadjegyet kap kúrni, hiszen nem megcsalás, aztán visszamegy hozzád, és te érezd magad megtisztelve.
Bocs, de te tényleg ennyire hülye vagy???

#4:
Jó, ez elég válasz. Tényleg buta vagy.
Fogd is meg magadnak ezt a társat, mert még egy ekkora parasztot nem fogsz találni! Ritka kincs!
Aztán nyeljed le a kotont is, heti háromszor mehet popiból pofiba, hátha kiérdemled, hogy ne dugja bele mindenbe a f.szát.

A mosolyszinet nem csajozásra van. Hanem hogy érezze hianyzik e a másik keĺl e neki a kapcsolat.
Hát ő nem szenvedett nelkuled, nem szeret.

Akinek mosolyszünet, szünet és ehhez hasonló dolgok kellenek egy kapcsolatban és az efajta szünetet arra használja fel, hogy "csajozzon", stb., kiélje magát, annak nem szünetre van szüksége, hanem más nőre, csajra, más szexre.
A saját véleményem szerint a legtöbb kapcsolatban a mosolyszünet kb egyenlő a kapcsolat végével. De ez ugye felfogás kérdése.
Ehhez nem a mi véleményünkre van szükség. Ha te ezt így eltudod fogadni és együtt tudsz vele élni, akkor minden szuper, ha nem, akkor szakíts.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!