Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megcsal a barátom?

Figyelt kérdés

Először is elnézést szeretnék kérni, ha kicsit katyvaszos lesz,de máshogy nem tudom leírni.

Szóval, adott egy majdnem négy éves kapcsolat én 26,barátom 30 éves.

Barátomnak van egy nyolc éves lány "barátsága" elmondása szerint ő nem tartja barátnak mert megbízhatatlan és undorító ember,de mivel sajnálja néha így néha beszélgetnek, találkoznak.

Természetesen én is megismertem a csajt a kapcsolatunk elején ,egyébként aranyosnak tűnt ám de feltűntek jelek amik furcsák lettek. Ezt most így nem tudom meg fogalmazni de pl ahogy ránézett a barátomra, viccelődés stb. Hát na megérzés hogy ő szerelmes barátomba.

Ezt el is mondtam neki hogy szerintem a csaj többet érez, kiröhögött. Jólvan én is annyiban hagytam,úgymond én is jóba lettem vele .

Aztán nyáron a csaj megkérdezte barátomtól hogy elmegy e vele 1 hétre siofokra mert van jegye valamire. Nos,tegyük hozzá én nem vagyok féltékeny,de ez rosszul esett tőle,hogy először nem is engem kérdez. Az én állás pontom az hogy ilyet nem csinálunk senkivel akinek barátnője van elvből se, és azért addigra azt hittem vagyunk olyan barátságba mi is. Barátom nem értette miért akadtam ki, ami mai napig fáj. Ezen is túl lendültem .

És itt jön a törés.

Másik barátainkkal, összeültünk fiúk ittak, és a barátom igencsak berúgott. Szóba jött a csaj. Barátom elmondta hogy először a csaj azt terjesztette hogy szerelmes belé, de hogy ő ezt le is állította, kérdeztem miért gondolta úgy. Válasz: mert néha mondja neki ,hogy szép, értékes, csinos lány de csak önbizalma miatt. Az is kiderült ők beszélgetnek intim témákról is, konkrétan arról hogy neki sosem volt orgazmusa. Itt már kezdett össze állni a kép. Sokszor a csaj akkor megy talizni barátommal mikor én dolgozom .

Az meg hogy ilyeneket mondott neki hogy szép stb.. nem csodálom ha szerelmes lett barátomba. Persze ezt nem mondom biztosra mert csak találgatok, de isten bizony arra is gyanakszom hogy ezek régen nem feküdtek e mégis le. Barátom azt mondja nem,de még nekem se mondja hogy szép vagyok csak igen ritkán.

Most jár az agyam mi is van igazából.

2023. márc. 5. 01:21
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:
50%
En a kérdező helyett elmennék lesütött szemmel, nem meg kérdeznék semmit. Szerintem röhögtette magát eleget, persze tudta nélkül.
2023. márc. 5. 14:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!