Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szóvá teszed a párodnak, ha "rossz" ajándékot ad?
Figyelt kérdés
Akár Karácsonyra, akár szülinapra gondolok. Te próbálkozol kihozni a legtöbbet az ajándékából, gondolkodsz, utána jársz, végül kap valamit, amit szeret, te meg valami borzasztó haszontalan dolgot kapsz, vagy olyan jellegűt, amit ugyan használsz, de semmi személyes nincs benne, gondolok itt pl. egy bögrére.2023. márc. 2. 14:40
11/12 anonim 

válasza:

Jajj nehogy már még neked kelljen bocsánatot kérni... ez a te napod volt, ő meg nagyon megúszósan csinálta, ennél kevés gázabb ajándékot tudok elképzelni. És még meg is koronázza a lánykahisztijével...
Na kidühöngtem magam, most konstruktív leszek. 😀
Szerintem az ilyeneket könnyen el tudjátok kerülni, ha előre megbeszélitek, hogy mit szeretne a másik. Mi mindig mondjuk, hogy mire van szükségünk, minek örülnénk. Ebben is van meglepetésfaktor, mert valamikor több dolgot mondunk, és akkor az a meglepetés, hogy vajon melyiket kapom meg. De olyan is volt már, hogy mondtam a páromnak, hogy most semmire nincs szükségem, mindenem megvan, így nem kérek ajándékot, legfeljebb menjünk egy túrázni, bicózni vagy ilyesmi, tehát csak közös időt.
27N
12/12 anonim 

válasza:

Csak akkor teszem szóvá, ha kifejezetten sértő az ajándék. Például én nem sminkelek, és ha egy sminkkészletet kapnék ajándékba, tuti megsértődnék rajta, mert azt jelentené, hogy meg akar engem változtatni, ráadásul smink nélkül szerinte csúnya vagyok. Szóval ha valami ilyesmit kapnék, biztos megmondanám neki a magamét. Ha csak olyat kapok, ami vacak, nem tetszik, akkor csak megköszönöm, elrakom valamelyik fiók mélyére. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!