Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szóvá teszed a párodnak, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szóvá teszed a párodnak, ha "rossz" ajándékot ad?

Figyelt kérdés
Akár Karácsonyra, akár szülinapra gondolok. Te próbálkozol kihozni a legtöbbet az ajándékából, gondolkodsz, utána jársz, végül kap valamit, amit szeret, te meg valami borzasztó haszontalan dolgot kapsz, vagy olyan jellegűt, amit ugyan használsz, de semmi személyes nincs benne, gondolok itt pl. egy bögrére.
2023. márc. 2. 14:40
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Nem fordul ilyen elő, mert elmondjuk a másiknak, hogy milyen ajándékra vágyunk. Így maximális az öröm és nincs kellemetlen meglepetés.
2023. márc. 2. 14:45
 2/12 anonim ***** válasza:
81%

Dehogyis...

Soha nem csináltam, és nem is fogok problémát csinálni abból, hogy milyen ajándékot ad. Ha szívből adja, és szeret, akkor eszembe nem jutna emiatt problémázni. Örülök a kedvességének, ha pedig egy használati tárgyról van szó, még jól is jön.

2023. márc. 2. 14:47
 3/12 A kérdező kommentje:

Egy éve vagyunk együtt. Tegnap volt a szülinapom. Én a barátnőmnek 4 hónappal ezelőtt a szülinapjára két belépőt vettem az egyik kedvenc együttese koncertjére, tegnap ő nekem egy autós bögrét.

Nem akartam illetlen lenni, nem is mondtam semmi olyat, viszont láthatta a fejemen, hogy kicsit másra számítottam. Nem az árról van szó egyébként, de valami "személyesebbre" gondoltam.

Azóta meg van sértődve. Bocsánatot kértem, de nem akar beszélni velem.

2023. márc. 2. 14:55
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Én mindig gondolkoztam minden alkalom előtt már hónapokkal, milyen ajándékot kapjon a párom. Aztán kaptam mindig utalványt, meg ilyen dolgokat. Pár éve megelégeltem, és megmondom mit szeretnék. Ő örül neki, mert nem kell gondolkodnia, és mindig örülök neki.
2023. márc. 2. 15:07
 5/12 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudom, hogy dolgozik-e vagy még tanul, de lehet, hogy anyagilag sincs eleresztve és ennyit tudott kihozni a dologból.

Mikor a párommal megismerkedtünk, én is egy bögrével leptem meg, nagy F1 rajongó és elmentem a rajongók boltjába, ahol vettem egy egyedi Ferrari bögrét. Igaz, ekkor még csak két hónapja voltunk együtt.

Később lehet, hogy jobban ismerni fogjátok egymást és egymás igényeit.

2023. márc. 2. 15:18
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
Olyasmi miatt nem szoktam szólni, ami hasznos, csak nem 100%-ban az én ízlésem az, ahogy kinéz, de nem is tartom nagyon-nagyon nem az én stílusomnak. Meg ha nagyon rövid ideje ismerjük egymást, nyilván beleuthat vmibe, ami nem annyira tetszik. Amiatt igenis szólnék, ha látszik, hogy telibetojja azt, hogy én mit szeretnék, és egyértelműen tudhatta - ált. nem rögtön, hanem egyet aludva, higgadtabban. Pl. én ismerkedéskor el szoktam mondani, hogy eddig mindig rosszul voltam az indiai ételektől... nyilván megjegyzem, ha az egyetlen ajándéka egy kupon egy indiai étterembe. Itt nem hisztiről van szó, hanem a másik igényeinek a figyelembe nem vételéről.
2023. márc. 2. 16:17
 7/12 Sunshinedoll ***** válasza:
100%

Hát itt mondjuk függ attól, mi minősül rossz ajándéknak.

Egy autós bögrétől én is falnak mennék mondjuk.

A koncertjegyben ott van, hogy átgondoltad, megszervezted, személyre szabott. Egy autós bögre olyan hogy "minden 6 éves gyerek szereti az autókat, veszek autós bögrét".

Én pl. szeretem a bögréket, örülök, ha kapok egy jópofa bögrét, de mondjuk a páromtól nem ezt várnám, hanem valami jobbat, személyesebbet.

A bögre az akkora snassz ajándék a párodtól szem, hacsak nem valami nagyon-nagyon extra merch bögre.

2023. márc. 2. 16:27
 8/12 anonim ***** válasza:
90%
Erős túlzás, hogy hisztizik. Tettesd inkább az örömet, attól érezné jól magát? A te szülinapodon a te boldogságod számít. Ha neki nem, rohadt önző.
2023. márc. 2. 16:56
 9/12 anonim ***** válasza:
81%

Én konyhai eszközt (nem gépet!) kaptam karácsonyra. Képtelen voltam jó képet vágni hozzá. Ráadásul korábban meg is mondtam, hogy nem örülök az ilyesminek. Ennél még az is jobb lett volna, ha nem kapok semmit. Azóta sem használtam, valszeg nem is fogom.

N

2023. márc. 2. 17:59
 10/12 anonim ***** válasza:
90%

Hát mondjuk a "rossz ajándék" Mindenkinek mást jelent, de maradjunk annyiban, hogy 1 éves kapcsolatban egy autós bögrét adni tényleg a legalja. Se ötlet, se egyéb ráfordítás, csak besètált egy üzletbe és levette az első "fiús" bögrét kb.

Ilyen semmilyen dolgot akkor szoktak adni, pl ha valami folytán látogatóba jön egy soha nem látott rokon, aztán vmit adni illik kb.

De a párunknak nem, főleg, hogy előtte sokkal nívósabb ajándékot kapott. Lehet rajta megsértődni, de ez tényleg gáz.

Ja és ne hagyd magad.

"Azóta meg van sértődve. Bocsánatot kértem, de nem akar beszélni velem."

Ennek erősen panipulatív szaga van. Még magát teszi áldozat szerepbe, csak mert nem éljeneztél a semmitmondó vackára.

2023. márc. 2. 18:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!