Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Tetszik egy lány neki viszont...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tetszik egy lány neki viszont egy másik barátom. Szerintetek lehet még esélyem?

Figyelt kérdés
El is mondtam ezt neki és ő mondta hogy viszont neki meg a barátom és hogy nagyon sajnálja hogy így van. Elötte nagyon elvoltunk de mióta elmondtam neki úgy mindketten talán zavarba vagyunk egymással. Szerintetek még lehet nála esélyem vagy hagyjam?
2010. okt. 5. 20:43
 1/3 anonim ***** válasza:

Ne hagyd. :D Tudod, van az a mondás: az a nő foglalt csak, amelyiken fekszenek. :)

Amúgy komolyra fordítva a szót: attól, hogy neki tetszik valaki, te miért ne teperhetnél utána?

2010. okt. 5. 20:46
 2/3 anonim ***** válasza:
és ha esetleg neki nem jönne össze a barátoddal akkor lehet hogy nálad fog próbálkozni.
2010. okt. 5. 22:08
 3/3 A kérdező kommentje:
vele nem fog összejönni mert ő tudom hogy nem akar vele járni, de gondolod ha egyszer visszautasított akkor újra megpróbálná?
2010. okt. 5. 22:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!