Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők, ilyenkor nem szégyellitek magatokat?
Amikor a férfi felejt el valamit, akkor hàrom nap duzzogás megy. Meg a “mi a baj kicsim?” “Semmi”
Mikor bezzeg ti felejtitek el ami a másiknak fontos, akkor megy a pofán röhögés. “Jaj bocsi elfelejtettem.” Szöveggel, azt le van tudva.

Mi az kérdező, talán ismerjük egymást, hm? Miért beszélsz úgy, mintha minden nőt és minden párkapcsolatot ismernél? Ne vetítsd már ki a saját párkapcsolati nyomorod és problémáid másokra, mert ez ultra gáz és szánalmas is egyben.
Mintha mi itt folyamatosan téged vonnánk felelősségre, amit a saját kapcsolatainkban, a saját párjaink csinálnak. Ovis szint.

"Nők, ilyenkor nem szégyellitek magatokat?"
Egyáltalán nem, mivel nem viselkedem így, a te barátnőd dolgai miatt meg nekem meg a többi nőnek kell szégyenkeznie.

Öööö szerintem nyugodtan kijelenthetjük, hogy ez senkit nem érdekel.
Semmi okom (okunk) más nő dolgai miatt szégyenkezni, szégyenkezzen miatta ő!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!