Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ha egy fiúnak csókolózás...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy fiúnak csókolózás közben nyitva van a szeme akkor az azt jelenti hogy nem szereti a lányt? :D

Figyelt kérdés
2010. okt. 5. 19:33
 1/10 anonim ***** válasza:
Vagy csak azt nézi, hogy nyitva van-e a lánynak... :D
2010. okt. 5. 19:37
 2/10 anonim ***** válasza:
Ilyet is csak nő kérdezhet! :S
 3/10 anonim ***** válasza:
Persze, nyilvánvaló, más nem is lehet... Ez kb olyan szintű kérdés volt, mint az, hogy "Vajon a kos fiú, és a rák lány összeillik-e"...
 4/10 Kazama ***** válasza:
Nekem általában csukva, de van amikor kíváncsi vagyok, és megnézem közben a barátnőm arcát. Nekem tetszik olyankor nagyon :) Mennyire bele tud merülni. De mondom ez csak az én kíváncsi tekintetem, lehet egyedi :) És csak néha jön elő
2010. okt. 5. 19:38
 5/10 anonim ***** válasza:
nem.
2010. okt. 5. 19:39
 6/10 A kérdező kommentje:

Nem vok terhes köszi hülye nem vok... xD

Csak kivi voltam mert egyik haverom olyan furin nézte a bnőmet mikor smaciztak... és furcsátam... jóh mondjuk én is szoktam kiváncsiskodni :D volt olyan h mind a kettőnk szeme nyitva volt :D

2010. okt. 5. 19:47
 7/10 anonim ***** válasza:
Nem, nem azt jelenti.
2010. okt. 5. 20:29
 8/10 anonim ***** válasza:
ha becsukom nem latok semmit ha kinyitom szep a hatter
2010. okt. 5. 21:05
 9/10 anonim ***** válasza:

Hé! Ahhoz ohgy kásd a tiednek is nyita kell lennie. És ha Te is kinyitod, nem szereted a másikat.

A kos fiú és a rák lány összeillik, mert sokat hallom: birka f*sza álljon beléd a rákba.

2010. okt. 5. 22:10
 10/10 anonim ***** válasza:

Az azt jelenti hogy egy hét múlva ilyenkor esni fog, de a boltban reggel olcsóbb lesz a tej! A morzsi nem fog nagyon ugatni, de a buszok sűrűn fognak járni, és nem leszel éhes se! Ezenkívül az esti filmet utálni fogod, és lehet hogy börtönbe kerülsz pár éven belül.

Mindezt jelenti! Bizony!

De ha közben pislog is, akkor az még azt is jelenti hogy aznap este nem lesz melegvíz, és éjszaka nem lesz felhő az égen, ami jó a csillagok miatt, de hideg lesz!

Van még hülye kérdeésed?

2010. okt. 5. 23:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!