Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Joggal érzek így?

Figyelt kérdés
Történt , hogy a párom szünetet kért tőlem a semmiből. Persze abban maradtunk, hogy nem ismerkedünk és lojálisak maradunk egymáshoz, csak rendezzük az életünket addig a szünet alatt. Újra kezdtük kb. 1 hete és valamiért bennem megváltoztak a dolgok. Elmúlt az a varázs amit éreztem iránta a szünet előtt. Csalódtam benne és a bizalmam is elszállt. Meg lehetett volna oldani közösen a gondokat, és a mai napig nem értem a szünet okát 100%-ig. Kiderült beszèlgetett/találkozott más nőkkel de elvileg csak baráti szinten. Ami nekem hihetetlenül rosszul esett, hiszen én tartottam a szavam. Lettek volna udvarlóim de mindet elküldtem. Nem bírtam volna más férfiakra nézni, és fáj , hogy fordítva ez nem biztos, hogy megtörtént. Most gondok vannak emiatt a szexuális életünkkel. Nem bírok hozzáérni. Sírhatnékom van ha megcsókol vagy szeretkezni akar. Folyton az jár a fejemben vajon amíg én búslakodtam a kapcsolatunk lehetséges vége miatt, addig ő jól érezte magát más nőkkel. Lehet hülyeség ami a fejemben jár… Szerintetek jogosak az érzéseim?
2023. febr. 26. 15:03
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Bepróbálkozott, hogy talál-e jobbat. Nem. Most visszajött.

Időzített bomba!

2023. febr. 26. 17:28
 12/12 anonim ***** válasza:

#11 igazad van.

💣 💣 💣

2023. febr. 26. 17:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!