Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A barátom egy lány képeit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátom egy lány képeit likeolja instán, szerintetek van okom aggódni?

Figyelt kérdés
A "van okom aggódni" kérdést inkább úgy értem, hogy nekem eléggé önbizalom hiányom van, amin sajnos sehogy sem tudok változtatni, pedig pszichológushoz is jártam. Észrevettem, hogy a barátom ennek az egy lánynak likeolja a képeit instagrammon. Olyan is van, hogy a lány kitesz egy képet, és a barátom 3-4 nap múlva likeolja be, tehát arra kell gondoljak, hogy néha figyeli is ezt a lányt. Tudom, hogy most sok leszólást fogok kapni, de aki átérzi, az tudja, hogy mire gondolok, és milyen érzés nekem. Szerintetek kellene beszéljek a barátommal erről? Eddig nem igazán mertem felhozni a témát.
2023. febr. 25. 10:38
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
100%
Nem aggódásról van szó, hanem arról, hogy megalázóan viselkedik.
2023. febr. 25. 11:48
 22/22 anonim ***** válasza:
69%

Elmondom neked, hogy ez a viselkedés NEM RÓLAD szól. Ez csakis arról szól, aki csinálja. Késztetést érez, hogy lájkoljon. A mai világ rákfenéje ez. Szerinted ez arról szól, hogy te nem vagy elég jó? Nem... dehogyis.

Te úgy vagy jó, ahogy vagy. Miért szerinted, aki ezt csinálja, az mással nem csinálná? Dehogynem. Miért? Mert ő ilyen. Pont azért nem rólad szól ez.

2023. febr. 25. 12:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!