Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A barátom egy lány képeit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátom egy lány képeit likeolja instán, szerintetek van okom aggódni?

Figyelt kérdés
A "van okom aggódni" kérdést inkább úgy értem, hogy nekem eléggé önbizalom hiányom van, amin sajnos sehogy sem tudok változtatni, pedig pszichológushoz is jártam. Észrevettem, hogy a barátom ennek az egy lánynak likeolja a képeit instagrammon. Olyan is van, hogy a lány kitesz egy képet, és a barátom 3-4 nap múlva likeolja be, tehát arra kell gondoljak, hogy néha figyeli is ezt a lányt. Tudom, hogy most sok leszólást fogok kapni, de aki átérzi, az tudja, hogy mire gondolok, és milyen érzés nekem. Szerintetek kellene beszéljek a barátommal erről? Eddig nem igazán mertem felhozni a témát.
2023. febr. 25. 10:38
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
Tetszik neki, megkúrná.
2023. febr. 25. 11:12
 12/22 A kérdező kommentje:
Beszéljek erről vele? Csak azt sem tudom, hogy kellene felhozzam a dolgot hogy ne az jöjjön le belőle, hogy kutakodok.
2023. febr. 25. 11:12
 13/22 anonim ***** válasza:
Egyébként eddig miért nem "merted" megkérdezni a barátod erről? Ha téged ez bánt, akkor miért nem hoztad fel? Mióta van ez benned?
2023. febr. 25. 11:13
 14/22 A kérdező kommentje:
Nem túl rég, vagyis 2-3 hete. Egyszerűen nem tudom, hogy hozzam fel, félek a reakciótól, nem tudom hogy kezdjek bele, hogy én tudok erről az egészről
2023. febr. 25. 11:17
 15/22 anonim ***** válasza:
100%

Én nem beszélnék vele róla, minek? Eddig nem bánta miközben ott vagy neki szerinted beszélgetés után magába néz? Dehogyis.

Ugyanúgy fogja csinálni csak a hátad mögött.

Elengedném őt, keresnék olyan pasast, akinek én vagyok a az álmai nője.

2023. febr. 25. 11:19
 16/22 A kérdező kommentje:
Őszintén köszönöm a megértő válaszokat, nem számítottam erre!
2023. febr. 25. 11:23
 17/22 anonim ***** válasza:
100%

Tudod van benne valami, amit a #15 ír. Sőt...

Aki eleve ilyen beállítottságú, hogy szeret lájkolgatni a barátnője mellett, az miért változna, mert szólnak neki? Eleve ezért szólni se kéne.

Tapasztalat! Ugyanúgy csinálná. Mai világba már az ismerkedési fázisban nyugodt szívvel fel lehetne ezt a kerdést is tenni "kapcsolatban mit gondolsz a k*rólájkról, te osztogatod e vagy sem?" Ha meg azt mondaná, hogy abba semmi nincs vagy hebegne habogna el lehet köszönni. Nincs erre senkinek szüksége. Ott vagy neki, te vagy a barátnője, akkor mi a f_szé csinálja. Az emberek nem változnak alapvető működésükbe. Kár a szóért.

2023. febr. 25. 11:29
 18/22 A kérdező kommentje:
Csak nagyon fáj ez nekem, mert sajnos ígyis nagyon csúnyának és kövérnek tartom magam, hiába kértem szakember segítségét, és persze hogy rosszul esik, ha a számomra egyik legfontosabb embertől, akit mindennél jobban szeretek ilyet látok, hogy nádszálvékony lányok képeit likeolja
2023. febr. 25. 11:36
 19/22 A kérdező kommentje:
És az a baj, hogy nem tudom azt mondani sem, hogy nem szeret, mert minden nap elmondja számtalanszor azt, hogy mennyire szeret, és hogy szerinte én vagyok a legszebb, és tudom, hallom a hangján és látom a szemeiben, hogy őszintén mondja. Mindig hoz a kedvenc csokimból, elvisz oda, ahova el szeretnék menni, és még sorolhatnám. Ezért is nem értem ezt az egészet.
2023. febr. 25. 11:38
 20/22 anonim ***** válasza:
100%
Persze, hogy fáj, de még jobban fog, ha megalázod magad azzal, hogy megkéred őt, hogy fejezze be.Te lennél a hibás, a féltékeny, birtokló nő, aki miatt levegőt nem kap stb.Lehet abbahagyná, de kétlem, sokkal valószínűbb, hogy folytatná és ha akad olyan nő, akinek bejövős azonnal szakít veled, vagy megcsal. Kell az neked? Nekem nem kéne, de te tudod...
2023. febr. 25. 11:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!