Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a segítség elfogadható szintje? ÉS MIÉRT!?
Igen, a Mea videós kérdés folytatása.
Hol van a szintje, és miért pont ott annak a segítségnek, amit a pár egyik tagja, a másiknak adhat, eltérő anyagi és társadalmi helyzetekben lévő tagú párok esetén? Pl.: Ingyen lakhatás? Új laptop a tanuláshoz? Havi ebéd befizetés? Új ruha a vizsgára? Jegyzetek kifizetése? Tanára (aki ismerős neked) meghívása egy közös ebédre, vagy vadászatra? ...
TUDOM! Te egy pohár vizet sem fogadnál el, és csak veled 100%-ig azonos szintűvel kezdesz. Értem, és elfogadom. De ez eseteben ne is kommentelj!
Köszönöm a normális válaszokat! [link]
#finomság
Nincs értelme normálisan megválaszolni a kérdést. Ez az animés pedofil.
Ebédbefizetés... na ez árulkodik arról hogy elsősorban kiskorúakról szól a kérdés.
(A meás kérdés nem tudom mi volt, de nem is érdekel.)
"Nincs értelme normálisan megválaszolni a kérdést. Ez az animés pedofil." Pedofil?
"Ebédbefizetés... na ez árulkodik arról hogy elsősorban kiskorúakról szól a kérdés."
Az egyetemen és több munkahelyemen is volt menza.
"(A meás kérdés nem tudom mi volt, de nem is érdekel.)"
Nem tudod a részleteket/előzményeket, csak okoskodsz.
17.
>:) De!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!