Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt már veled olyan, hogy nem tudtad megmondani miért, de nem bíztál a párodban?
Igen volt, egy lányra voltam féltékeny az elejétől kezdve, mert vele már lefeküdt régebben és vele beszélte meg a problémáinkat.
Letiltotta a kérésemre.
De olyanokat csinált amit nekem megtiltott, így egy idő után elegem lett és szakítottam.
Végül a szakítás után 1 hónapra rá, összejött azzal a másik csajjal akit az elején letiltott. De már ők is szakítottak azóta.
De barátnőmnek is volt egy megérzése, hogy baj van. Nem szokott belenézni a párja telójába, de akkor megtette és látta, hogy a barátja üzenetben ecseteli, hogy szakítani fog a barátnőmmel.
Hát ez nem jó hír :(
Van egy rossz megérzésem a barátommal kapcsolatban. Szerintem nincs nő a dologban, simán chatel előttem, megnyit mindent, ha úgy van a kezembe is adja a telefonját, de furcsa. Azt mondja, rendben van minden, de valami más, mintha már nem szeretne annyira.
Én hiszek ezekben a megérzésekben, de abban is, hogy néha a falra tudjuk festeni az ördögöt ezekkel.
Lehet, hogy csak most nem rajong annyira érted, a jelenlegi párommal mi sem mindig ugyanakkor vagy ugyanúgy vágyunk a szeretetre, sajnos.
Miben nyilvánul meg az, hogy ezt érzed? Nem érdeklődik? Nem szeretget annyit? Mennyi ideje vagytok együtt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!